Toysdaily 玩具日報

查看: 4058|回復: 12

[個人收藏] 光明系列~雪姬

買Nx既紅蓮時無意中比我睇到而個價錢真系抵到爛~本來想即刻入~但身沒有太多和同公司同事輸賭速度
結果隔日才好運地入手

尼三個系光明系列里最中意的~

幾錢呀想問?當年撻左訂無取到貨:42:
花少爺 發表於 16-6-2015 05:26 PM
幾錢呀想問?當年撻左訂無取到貨

五魚有找:shy::x
好型好吸引的造型~{:1_223:}
條裙... 看正面個摺曲狀, 最初我以為是短褲來的~
直到看到尾三那幅照片時才發覺是一條短裙
{:1_226:}
一直好想SHINNING系列出FIGMA...
之前FIGUTTO真的麻麻...:56:

平過我訂價一半:47:撻訂蝕50是正確的選擇:43:
如果光明系列出 figma 就好了~
花少爺 發表於 16-6-2015 06:40 PM
平過我訂價一半撻訂蝕50是正確的選擇

但系E+出面系食炒價貨~我只系好彩
造型不錯,多謝分享。:D
當時就係個價太幹所以無訂,師兄呢個價真係靚仔 !!
三隻都好靚~~{:1_221:}
雖然日元係咁跌,但我真係唔覺囡囡figure有平到。。。
五年前日元對6.3時,好多囡囡figure都可以3魚買到
家下日元重衰過當年,點解figure無平到?
boyosc 發表於 27-6-2015 03:52 PM
雖然日元係咁跌,但我真係唔覺囡囡figure有平到。。。
五年前日元對6.3時,好多囡囡figure都可以3魚買到
...

因為個定價、由最初既3456千円,上到依家o既無近1萬円都落唔到樓...有D...12xxx以上...