Toysdaily 玩具日報

查看: 11302|回復: 16

[分享討論] SD VF 1S執一執翻小小線(不喜歡匆插,可開心討論)

好老。實 上色不是好好 但 佢用 依隻 TV版舊白色,有—原味.借了別人的圖第一張,
變形 果陣係好鬆散,但1/60當年都係咁上下近年都唔咪好好多 。、只要,變好完正常了

特別!整個!樣衰post.,都企到,証明關節不鬆

飛機!合金重手,樣好可愛.但—定要扣實 4個扣位,而沒有畫好線就真係唔得,

上線後 好翻好多,:有水貼與磨沙貼送,水貼質量好好,可惜機司唔夠Q版.

最后支槍:有兩種 開/關好有心的設計 藍光燈.頭可以發光

老實地 成隻野咁多件好低玩,,導彈好多好齊,上色—好需要改善.(QC炒得).說明?書仔有漫畫,好中學生feel.整体有賣點,!但最火是變身果陣,包你左小佢.粗口出齊,要細看說明書.可惜個個玩家是性急的,。廠商計錯數了

老老實實, 你都講當年啦...
依個年代收得呢個價錢, 市場有咁
有距離感,拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
多謝分享,會等1J,希望到時廠方會作出改善
另外內文的格式很亂,很難理解,希望樓主有空也會作出改善
我隻嘢全隻都係ddf
呂品器 發表於 16-6-2015 09:24 PM
我隻嘢全隻都係ddf

ddf 係指......?

係指 due due fing
我見合面有裝甲,內裡沒甲???????????

我都奇怪……盒面有甲、内裏無甲

可以包裝外盒  同内容不同

單是這點都無法理解 :what:

明白了:77:               
內文的格式還是有些亂,不像廣東話,有些口語,有些書面語,感覺怪怪的
不過還是謝謝樓主嘗試作出改善
這玩具的設計其實不錯,可惜的是QC
如果廠方遲些推出1J及1A時還未作出改善,只能說這廠有些誠意不足了
多謝分享,但隻嘢本身QC似乎吾係太對得起4字頭喎:(
别一個平台,見到個post

演示隻SD VF-1S [ 一文不值 ]

版主重提到 知道生產商睇到佢個 post :@

司馬易 發表於 17-6-2015 04:33 AM
别一個平台,見到個post

演示隻SD VF-1S [ 一文不值 ]

好事,其實大家出嚟討論,都係想廠商知道自己產品o既不足之後作出改善,等大家有好玩具玩
不過前提係廠商真係肯改
大大才是正確玩玩具既態度