Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【愛上一個容易暴走的人】The Avengers 2 Black Widow

我好少出post彈,
樣似唔似唔講,因好主觀,
但比例真係錯晒,
倒退倒似Barbie feel咁,
頭大手腳幼,條腰睇落幼過個頭........
嘩.....乜水呀佢???
差差差                 :cool:
對眼明明碌到大一大,都唔覺得兇狠。反而唔知做乜?{:1_375:}
good shoot but poor figure
最吸引係條事業線 :p
我要真寡婦!!         
想借問聲而家black widow 個body 同 bio. Ada 或者城市獵人 nogmi ,貓女個有咩分別
最正都係 2.0 (官圖個版)
taskmutli 發表於 17-6-2015 10:49 PM
想借問聲而家black widow 個body 同 bio. Ada 或者城市獵人 nogmi ,貓女個有咩分別

高矮肥瘦,各有不同!冴子高D上圍大D,只有身有包膠!BW1.0高同大份D其後2.0後去番正常高度,矮小修身型順眼好多,但胸部就小了一點,視乎你要唔要Big爆胸,同樣手脚露關節,半包膠身!3.0就頭大胸大,其如同2.0一様!4.0未得閒攞,應該同3.0一樣。貓女高過2.0打後嘅BW半個頭,同胸再細D,同樣手腳露關節半包膠身。生化Ada應該同貓女一樣,但最大分別係手腳獨立包膠!喜歡那一款視乎你的喜好:78:

呢張個樣先囉你命,非洲麻甩佬基因人種:x

黃金獅子座 發表於 18-6-2015 12:04 PM
高矮肥瘦,各有不同!冴子高D上圍大D,只有身有包膠!BW1.0高同大份D其後2.0後去番正常高度,矮小 ...

因為諗緊好唔好出個body 黎代替4.0,因為點睇都無咩迫爆效果,ngom 城市獵人果個望落差啊多但皮膚白d..15/16中
黃金獅子座 發表於 18-6-2015 12:04 PM
高矮肥瘦,各有不同!冴子高D上圍大D,只有身有包膠!BW1.0高同大份D其後2.0後去番正常高度,矮小 ...

我諗住3.0同4.0一樣咁細胸...-_-
4隻BW都係咁木口木面
我99%肯定,個頭雕師係唔識得雕有表情嘅頭雕!

或者係明知雕有表情嘅難雕,捨難取易,雕返好容易“無表情”樣

但已經第四隻,都仲係用捨難取易策略,失敗,冇進步。(價錢就識有)

重點係“無表情”嘅面都雕得唔似,失敗中嘅失敗。。。

接受唔到一個有波的男人:no: