Toysdaily 玩具日報

查看: 14856|回復: 15

[分享討論] (睇番嚟) 新鮮 中伏貨,中伏價400多元……

剛剛喺其他平台

睇到有師兄 {:1_197:}

收到 FM合金 超時空要塞  SD VF-1S

用 15 機事件嚟比美,重決定訂咗嘅其他型號 並撻訂

有興趣而又未入貨嘅大大

最好先考慮一下………{:1_207:}

(特別鳴謝:某師兄提供資訊)
我睇完都嚇死
情況已經唔係試模程度,而係呢間FM合金真真正正地呃人 omg,同官圖差天共地
看了。哈哈。fair啊d講,如果跌到10蚊,我會買的:x
If any ching want to search, just type FM合金 超時空要塞  SD VF-1S in yahoo and you can find another review for this toys ! Looks like horrible !
This is quoted from the review from this ching:

原本係考試期間唔應該分心出POST,不過為咗要及早提醒各位師兄唔好墜入騙局,所以才出依個緊急POST,作為超時空要塞Die Hard Fans嘅我,今日收到依個,趁住有少少抖氣空間立即開封查看,唔睇由自何,一睇把幾火,心中怒心立即燃點起來,用四佰幾蚊居然買件垃圾返嚟,整体製作粗糙鬆散,上色過界,接口不穩,我真係唔敢相信係依個年代,居然仲有D咁差嘅玩具出廠攞嚟賣,相比奇蹟合金十五機事件仲要差,絕對係一個大騙局,如果大家未入手嘅話千其唔好入手,就算跌穿底價10蚊都唔值!

我已經決定咗,餘下我有訂嘅其它型號VF-1A VF-1J,我寧願撻訂,死都唔會攞貨,廢事再勞氣多次!
原本還有點興趣的,十分多謝閣下的提醒,可省回一肚氣了。:77:
有冇相????????????????????

因為相片等資訊,源自其他平台

所以唔係太方便 咁公開  :(

唔知遲D會唔會有版友 出報告

呢幾款FM合金,之前 孤仔都有開訂

可能有唔少朋友中伏……

我都訂左;唔拎會點?
revy 發表於 14-6-2015 05:12 PM
我都訂左;唔拎會點?

撻訂...無左訂金...{:1_224:}
相信不久將來就會好似十五機個價咁跌:o撻吾撻訂你諗你
有無圖?,睇下點衰法
睇左相...未見過咁樣衰既完成品:ice::49::Q
今日行過商場,見有現貨賣緊,睇下有無玩家現身說法,是個別情況還是全部都是硬膠嘢
呢隻我都有訂, 拎左貨返到屋企開箱, 一樣有樓上大大既問題, 飛油同關節唔係好得,  
咁我第二日拎左返去換, 呢間可能係新廠換過第二隻好好多了, , 老闆最後話如果唔急等過零月有一批新既改良版
可以到時先拎返去換