Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mikepanda97

[分享討論] 那一set是你們最想擁有的Lego

最想擁有 10224。。。
10188:$  一來地方二來都係地方...
lucida6266 發表於 31-8-2015 12:18 AM
最想擁有 10224。。。

雅虎成五千大元!!:x:Q
就是只有兩個字。。。幻想\./
simongalaxy 發表於 22-6-2015 06:24 PM
似乎好多人都想擁有 10179

小弟都係其中之一...

會唔會有機會再版呢?,同埋想問下知唔知剛推出時價格係幾多?:unhappy:
just like the winter Toys Store,  Lego re release with some modification,  so it will be a little difference!  I doubt Lego will re release the exact same set
其實大家想買的絕版,淘寶都有,佢唔算老翻,只係用國產+Lego積木執件完成,有埋圖紙,好似絕版市政廳都係千多元,還原度都好高,好過益炒家。
唔係老翻, 都講得出, 師兄你好野:50:
以師兄見解希望LEGO 係中國唔會比人告佢侵權:72:
waihow 發表於 18-9-2015 06:42 AM
唔係老翻, 都講得出, 師兄你好野
以師兄見解希望LEGO 係中國唔會比人告佢侵權

用散件砌返出黎,是否老翻,我就真係唔覺係,好過益無良炒家,一間屋可炒到幾千
waihow 發表於 18-9-2015 06:42 AM
唔係老翻, 都講得出, 師兄你好野
以師兄見解希望LEGO 係中國唔會比人告佢侵權

又正如網上有人用散件,砌捉鬼致死隊基地,佢有冇買版權?但個個都讚不絕口,重跟住砌,又算唔算侵權?
明理的人, 就唔講都會明:o
唔明理的人, 就點講都唔會明:53:

謝師兄, 令小弟增長知識:49:
等我一陣去淘寶睇睇先
76023 the tumbler  :handshake: