Toysdaily 玩具日報

查看: 9908|回復: 22

[玩具攝影] GFFMC三倍樂!【Gundam RX-78-02】Gundam the Origin

GFFMC三倍樂!【Gundam RX-78-02】Gundam the Origin

感謝國內偉大的工廠女工,感謝日本的設計師及工程師,感謝香港高效率的物流業!令我們香港玩家可以享受這低廉的價格!高達同好常存感恩。
前中後期型,ready!

中期型

前期型

gl_edmond 發表於 11-6-2015 10:43 AM
七舊頭定七舊尾先?

00 ......................................... :)
這隻真的是抱持感恩的心在玩,實在非常感謝這些同胞,在噴漆組裝時,有顧慮到我們的血汗錢,真心感謝,Qc 真的沒話說
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
Thank you so much for sharing.
實在太富貴了 . . . 雖然知到今日有special 7字,但係都唔捨得買 . ..  . :unhappy:
笨大和同胞都會多謝樓主....一款買三隻...:p
樓主係1隻初版2隻再販,定3隻都係初版呢:p呢隻確係堅抵玩{:1_377:}
......信和一樓七舊有交易難怪打晒蛇餅,不過尼隻應該系老鬼先有愛。
拍得很好耶,看的出來GFFM的QC真的很不錯,但是太貴了,我還是玩玩MG版本的就好><
Kuuga_iwsp 發表於 8-6-2015 11:21 PM
實在太富貴了 . . . 雖然知到今日有special 7字,但係都唔捨得買 . ..  .

why not! very cheap ar!
感激師兄無限正能量爆燈的分享{:1_208:}

大哥 . . .  我個荷包咪就係連咁cheap都無囉 . . . :help:
即係幾錢???

.
7舊真係靚價......我訂個陣9XX GA......
不過呢隻真係正野...有買貴無買錯.....
Very nice pics. Thanks for sharing.  

I presume 前期型 is 1009.  How about 中期型 and 後期型?