Toysdaily 玩具日報

查看: 8257|回復: 21

[個人收藏] TDK BATMAN 黑夜之神 蝙蝠俠 驚現香港街道【原創】

個場景同部TUMBLER + BATMAN都係1/43 Size,比例精準啱啱好,黑色地台可拆卸
補充:哩套場景本身唔包括:街燈,垃圾桶,欄杆,郵箱,街喉本身係跟一個紅色(我用咗黃色),唔包括果啲一律都係要另購

街燈可以著,可調較光暗,用USB駁電

模擬夜晚

日與夜,部TUMBLER有8盞LED燈

mushroom 發表於 8-6-2015 07:55 AM
街景正………………………………

呢架車比例做得唔錯, 唔係講大小, 係講每樣零件。

下面兩套Bx1同Bx2 RoadBox場景盒套裝,黑色果個地台其實係個盒黎,可以將成個街景收納係個黑色盒入面
另外Bx1同Bx2盒內均附有一張3D人像優惠卷(可以打造一個1/18�1/43比例屬於您自己獨一無二嘅公仔,即係個公仔係您自己個樣黎,著自己嘅衫/褲/鞋,咩埋背囊都可以)

1/43 RoadBox 場景盒套裝黎緊會推出渣打銀行

Bx1 TINY 1/43 RoadBox 場景盒 麥當勞+百佳套裝

Bx2 TINY 1/43 RoadBox 場景盒 中銀+7仔便利店套裝

Ax1 TINY 1/43 香港路牌及配件套裝
哩Set係Part黎係用黎加落上面果兩套Bx1�Bx2度

多款貼紙任君選擇

好正既場景, 之前見到冇買, 而家好難搵得返黎買
好令呀,個場景邊到有得買?
我都好中意batman
victor95098 發表於 8-6-2015 12:18 AM
好令呀,個場景邊到有得買?
我都好中意batman

個場景係我上年年尾係Toys Soul會場買,市面 X 走耳又 天 土也 我見過有得賣
係WC玩具街都有,不過唔知E+仲有無得賣

我果套係Bx2 中銀+7仔便利店,另有Bx1 麥當勞+百佳,E+最新仲推出咗渣打銀行
batman38 發表於 8-6-2015 12:08 AM
好正既場景, 之前見到冇買, 而家好難搵得返黎買

我果套係1/43,市面仲出過1/18系列,啱Hot Wheel啲1/18 BATMOBILE玩

我仲有好多香港警車,到時可以玩埋香港警車+香港警察再加Road Block,雪糕筒等等擺落1/43香港街景度玩XD~
:DD

很不錯的街景。拍攝技巧不錯
有錢的英雄果然是不同的,可以俾錢賣咁大幅廣告,蜘蛛俠便不能了。:34:

很有本土味的街景,不錯的分享。{:1_226:}
街景像真度好高喎
好靚,靚到以為蝙蝠俠又來左香港捉壞人:he:
that's good & funny thx pal
mushroom 發表於 8-6-2015 07:55 AM

:x笑死你,係度睇模型,哩個係1/18場景
之前見呢隻街景, 幾貴下, 最終無買到!!
gumng 發表於 9-6-2015 12:16 AM
之前見呢隻街景, 幾貴下, 最終無買到!!

你指1/43定1/18先?,1/43果啲超平