Toysdaily 玩具日報

查看: 4197|回復: 14

[Hot Toys] HT_Whiplash 絕對唔會買錯

唯一缺點 鞭子不能整條亮 沒馬尾頭
這人偶老話,沒死角 XDDDD
好看細緻又好玩!!!!!

依隻真係好正,可惜暫時未有愛…………暫時:he:

我覺得暫時係Hottoys

又食字。出得最有Heart的一隻合金玩具
係呀! 出唔哂呀喂....
FB LIKE完 都要再LIKE 一次!! 讚!!
影得好靚!! 有氣勢!!!
幾時再來香港玩~??
Nice photo Vince!!!
其實有個問題,腳爭結構ht 當左佢係機械人禁設計,但佢係裝甲服
其實又關HT設計咩事呢{:1_375:}電影設定係咁喎
這是硬要挑剔的,比例最有問題的地方,腳部尤其腳踭太窄太瘦,唔似係人再著盔甲,似就咁一個機械腳,唔關個機關事的,明白機關是電影設定,不過唔開個機關,問題又唔算嚴重,睇黎要遷就摺合機關唔好咁冗腫,所以做到咁,我就收貨有突了
哈 明你講咩 唔係果兩塊放得落黎既panel問題

好似被人斬左兩隻腳板 換左做機械腳

明明係穿著

少少設計上疏忽吧
或者係故意同可動做左取捨
Agree but I have no mood to issue report for it at present... {:1_229:}
可動取捨 腳真的顯得比較瘦:no:
Fairman 發表於 7-6-2015 02:51 AM
其實又關HT設計咩事呢電影設定係咁喎

電影入面隻小腿真係好粗壯的,HT將佢變成香雞腳咁款,最下面個張FANS製模型就似番個比例

wiswis 發表於 7-6-2015 03:59 PM
電影入面隻小腿真係好粗壯的,HT將佢變成香雞腳咁款,最下面個張FANS製模型就似番個比例

講緊電影腳踭位設計唔合理喎{:1_375:}上面位Ching話係ht設計, 我出圖指出係電影設定, 至於合理與否, 呢個係電影本身問題。
小腿我又覺得ok喎