Toysdaily 玩具日報

查看: 5121|回復: 10

[個人收藏] WCF 龍珠Dragon Ballz 珍藏 拆唔拆盒好

WCF 龍珠Dragon Ballz 珍藏  拆唔拆盒好

俾佳旺一間鋪毒...之後勁入

請問你要買的是內裏的公仔?還是個包裝盒?
如果是包裝盒的話,那便要維持原狀好好保存。:36:
如果是內裏的公仔,那便要拿出來好好欣賞一番,順便檢查一下是否次貨了。{:1_203:}
:67:小心入了老翻
我覺得你買乜都好,一定要拆盒CHECK清楚...
寧願你CHECK完入返盒慢慢收藏...
唔係到時買左假野又唔知...
雞汪鋪都毒到人?
師兄小心中大6老A當真嘢賣 . . .
早知你只要盒我賣比你la,我個d 有貓貼的,反正你都唔要入面個隻公仔
首先問下各位師兄,呢款野點樣分係真野定假野??:D

同埋同意樓上師兄講,呢款野因為個d人仔完完全全比個盒封住晒,所以如果你唔拎出來display的話,咁淨係要個盒就可以拉~哈哈~:he:
Kuuga_iwsp 發表於 6-6-2015 08:40 PM
雞汪鋪都毒到人?
師兄小心中大6老A當真嘢賣 . . .

我意思是現時點...2手貸仲賣得貴個全新個間...
windowxp 發表於 6-6-2015 08:53 PM
早知你只要盒我賣比你la,我個d 有貓貼的,反正你都唔要入面個隻公仔

C兄, 你有D咩盒賣? 你全部都齊?
mfleo2010 發表於 6-6-2015 03:59 PM
如果是包裝盒的話,那便要維持原狀好好保存。
如果是內裏 ...

如果是包裝盒的話,那便要維持原狀好好保存。
如果是內裏 ...
多謝分享

一定僧小心小心小小心