Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 剛收到既3a玩具,我中伏了

irvinchu 發表於 7-6-2015 06:24 PM
我見有日本人就咁用保鮮紙攪返好佢

俾咁多錢買隻 Figure 返黎,仲要搞咁多野先正常返,3A 要正視下自己o既問題,而家o的玩家唔係為左買盒模型返0黎砌,而係俾埋加工錢要隻成品
箱已開情況一樣,完全不能接受,已send email to CS等覆
我琴晚先開,都係關節鬆,腰無力...
幾年前買落果隻shogun TK 仲有力過佢...:angry:

仲要新鮮到頭油都未乾哂...
點解好似12吋人偶頁面見唔到咦個post?
係咪淨係得我要再搜尋內容先入得返呢...?
dewback 發表於 7-6-2015 01:21 PM
其實 3A 成日腳軟無腰骨,咁 threezero 會唔會都係咁? 之前買過 Real Steel 無大問題,但訂左兩隻忍者龜, ...

Threezero 之前買過隻侍鬼都無咩大問題.
感覺上threezero 比較有心機不過出親都太大部同埋通常都係較冷門角色所以比較難幫襯...
3A出其他版權野都無咩問題,反而係出主打ashley wood 創作就咁多年都咁hea!!
師兄嫌棄的話可考慮賣比我:)
both 3A & therezero are rubbish company. I used to buy their good and will not be a fool again!
i PO'ed 3A's bumblebee at toy hunters, will HT provide 14 days
gurantee like their own products?! :ice:
3a d 模用完又用,應該無保養日久失收,隻四鼻關節都差過單雙鼻好多,呢隻擺明知軟腳軟身,所以跟stand
質素真係好差喎
irvinchu 發表於 7-6-2015 06:24 PM
我見有日本人就咁用保鮮紙攪返好佢

大大知唔知點樣可以折咗件裝甲?

賣比我!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
這樣感覺有點差
花大錢買到廉價品質
3a
後拗得好嚴重。:time: