Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: SPICYMAN

[玩具攝影] hottoys iron man mark 43 1/6 大貨之迷

mugfei 發表於 6-6-2015 01:33 AM
42出時個個都排隊訂,變成通街大貨死貨。到43出,覺得一模二用,訂貨的人唔多,結果出得靚又變成炒貴貨。
...

42個特點是出面講明會有批發行貨
唔知ht係咪對佢無信心,始終隻色反傳統,加上剛做合金、版權等等,寧願做埋批發封左蝕本門先
其他又聽唔到有人係亞虎大叫有行貨批發,不過可能大家都心知不妙,特別係呢隻先散定貨吧
水浸的不止42,當時兩個便服版都大跳,其中潛行版至今仍低於正價
都係果句有愛就訂,除非可有可無,見跌先買
如果唔係就會變成又要博跌,又怕買不到,又要罵炒起,永無止境:die:
我理得佢點插點升.....我又唔係炒家.......
見到mk43有1/4.....隻1/6一早就無諗住買.....佢坐火箭都唔關我事.......

cheang666 發表於 6-6-2015 04:13 PM
我理得佢點插點升.....我又唔係炒家.......
見到mk43有1/4.....隻1/6一早就無諗住買.....佢坐火箭都唔關我 ...

屋企有位放就no problem. 我有1/6 43都想訂