Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[非官方產品] [哥哥!再見喇!!] ULTRA ALLOY 大鐵人18號

好想知個包裝盒會怎樣設計!
嘩嘩嘩 x10

頂~有無咁正呀 !! 我地得只扭旦既情何以堪呢.......:help:
但見出面show出黎果啲樣辦都係油淋淋, 都係唔敢訂
樓主呢隻舊化得好靚...但原色真實收貨時係咪咁既先?..我見d試版為了著燈連眼都無上色,全無眼神..但一著燈時又光過頭....
:@DKLM ar..............gooooooooooood ar:D
Warmblood 發表於 8-6-2015 09:26 AM
DKLM ar..............gooooooooooood ar

B,我好掛住你個SF呀~~~~~~~{:1_224:}
我架F1仲未落地,就係等你一齊放呀:sad:
Warmblood 發表於 8-6-2015 09:26 AM
DKLM ar..............gooooooooooood ar

我看著你。。。
你看著我。。。
我看著你回望我感觸太多!
B哥!
:help:
先多謝咁多位Ching既支持!令小弟不勝感激!:handshake:
老文 發表於 5-6-2015 01:08 PM
樓主呢隻舊化得好靚...但原色真實收貨時係咪咁既先?..我見d試版為了著燈連眼都無上色,全無眼神..但一著燈時 ...

老文兄,最後大貨既舊化效果係點我又真係唔知呀。。。:78:
不過對眼就一定係發光眼,
雖然我都覺唔係咁好睇,
但係有多樣Gimmick都唔錯丫,
要將佢油番做咸蛋黃又唔難。
{:1_220:}
好很正~~~~~~~~~~~~~
當年毒到好多細路......包括我....:shy:

B哥,好掛住你呀

「來忘掉錯對 來懷念過去 曾共渡患難日子總有樂趣 」

番黎啦,我地等緊你 BBQ 呀
好正:handshake:
我想問細佬會不會有三種玩法同要唔要感謝蒼天比我有得玩?
:handshake:Wow ............ 好正呀!立即想入用來襯番自己隻浪漫堂 17 !!!