Toysdaily 玩具日報

查看: 4634|回復: 12

[個人收藏] figma 艦隊收藏 陸奧

figma 艦隊收藏 陸奧XXXXXXXXX
讚{:1_377:}{:1_377:}
相好正……………

長門的艦炮有唔同的?

圖中長門是裝上陸奧艤裝  發表於 4-6-2015 11:28 PM
造型不錯,多謝分享。:D
最後失望而忍住沒買。。。但anyway,你玩得開心就好,支持!!
gazza1211 發表於 5-6-2015 12:20 AM
最後失望而忍住沒買。。。但anyway,你玩得開心就好,支持!!

條小蠻腰咁靚都忍到, Gazza兄定力非凡!
小弟開了長門,唯一不滿是腰部不可動....相信陸奧也樣 ><

陸奧的有修正,腰能紐彎  發表於 8-6-2015 11:01 AM
fktuen 發表於 8-6-2015 10:51 AM
條小蠻腰咁靚都忍到, Gazza兄定力非凡!
小弟開了長門,唯一不滿是腰部不可動....相信陸奧也樣 >

我也覺得條腰和馬甲線真心正,如果在咁多款已出的艦娘figma和AGP來選,一定買陸奧先啦!Tuen兄有沒有買啊?

不夠,條line咁闊,唔追曬唔得。。。。追曬又冇位啊。。。。

gazza1211 發表於 8-6-2015 11:05 AM
我也覺得條腰和馬甲線真心正,如果在咁多款已出的艦娘figma和AGP來選,一定買陸奧先啦!Tuen兄有沒有買啊 ...

條馬甲線差D令佢唔准入櫃 display! LOL
小弟太色了....已入齊APG和figma艦娘 :love:
性感得&#22175;又超現實,好正!{:1_377:}
Thanks for sharing. This is so nice.