Toysdaily 玩具日報

[最新報價] 千值練 IRON MAN 應該預訂嗎 ?

RE:EDIT Extremis 定價 : USD 170 x 7.8 = $1326 ; 18900 YEN x 0.065 = $1228
而家拍賣網個價好抵 , 一金牛 唔駛 , 呢頭買完個頭又減 , 九魚 有找 :(

之前 Bleeding Edge 個價我有留意 , 出左半年一路 keep 住一金牛以上 , 突破唔到心理關口 ...
( TOY SOUL 限定版出完個線稿地台 , Extremis 又無限定版 , 如果入左 TOY SOUL 版算唔算中伏? )

有心儲落去 , 1/10 比例啱我玩 , 下隻唔知咩價位入手好 {:1_206:} 千值練 批價好低 ??

千值練現貨通常比訂價平, 但有心儲的話, 都唔怕個一二佰啦, 訂左安落D:he:
我自己就會訂系列頭個隻, 第二隻就睇情況
但如果好鍾意, 就訂左先...
no need la.......i got Extremis with one cow four grass

damn.....
喜歡「早買早享」受既好處
個人支持千值練,每次必訂,即使好幾次都插左水。

本身未買過IM
睇完ching們一致既好評(除左$)
第一隻買既就係佢
啱啱睇Y拍價錢又係差不多
企得幾硬
不過上手又靚又好玩
加上漫畫版特別d
係抵佢嘅
唔好訂。買現貨。
利申:官網訂過一次,出去街鋪訂過另一次既人+ Marvel 漫畫版 死忠。
多數都會插水,最多想有售後就訂啦
黎緊有幾隻打算買現貨