Toysdaily 玩具日報

查看: 70943|回復: 442

[新品消息] Avengers: AOU 1/6th scale Scarlet Witch Collectible Figure

“I can show you what you truly fear!”

Secret Base會員及Toy Hunters VIP預訂日期:
2015年6月4日開始

非VIP顧客預訂日期:
2015年6月5日開始

~ Movie Masterpiece Series ~
The 1/6th scale Scarlet Witch Collectible Figure specially features: -          Authentic and detailed likeness of Elizabeth Olsen as Scarlet Witch in Avengers: Age of Ultron
-          Newly developed head sculpt with movie-accurate facial expression and make-up
-          Long curly brown real fabric hair implantation
-          Body with over 28 points of articulations
-          Approximately 28 cm tall
-          Eight (8) pieces of interchangeable hands including:                                                                                       
-          One (1) pair of relaxed hands
-          One (1) gesturing right hand
-          One (1) pair of hands with red translucent fingertips for power-using effects accessories
-          One (1) gesturing left hand with red translucent fingertips
-          Two (2) gesturing right hand with red translucent fingertips
-          Each piece of head sculpt is specially hand-painted
Costume :
-       One (1) blue dress with polka dots pattern
-       One (1) black dress
-       One (1) red leather-like jacket
-       One (1) pair of leather-like arm warmers
-       One (1) pair of black stockings
-       One (1) pair of brown boots

Accessories:
-       Two (2) necklaces
-       Two (2) power-using effects accessories
-       Specially-designed figure stand with Scarlet Witch nameplate and the movie logo

Special Bonus Accessory:
-              One (1) Ultron’s heart

Artists:
-   Head Sculpted by So Young, Lee
-   Head Painted by JC. Hong
-   Head Art Directed by Kojun

Release date:     Q4,2015 – Q1, 2016
**Figure - Prototype shown, final product may be slightly different
**Ultron’s Heart – Prototype shown is not final, pending licensor approval
**Product details can subject to change without further notice

© 2015 Marvel.
© 2015 Hot Toys Limited. All Rights Reserved.

我用PS執瘦左塊面好似好D...:D
mmhk4 發表於 13-6-2015 02:27 PM
呢度以前唔係咁嘅⋯⋯

係呢度要搵真心討論既師兄真係少之又少,所以亦無需要太認真,志同道合既就傾多兩句,有心情既就勸下個班偏執狂,最後呢度最值得留戀係睇新品消息,不過吾關呢個網事,係人既質素問題而已。
最大問題是這個不是大貨,上次已經乃了ws版black widow ,真係唔知佢想點,咁擺出黎真係好似欺騙人
我唔去歐洲...
我唔食海鮮...
我唔駕本田...
我唔撐保皇...
你地有無興趣想知?
我講比你地知又會唔會影響到你地?
所以訂左同唔訂又真係唔洗同人講既...:(
無謂比D炒家做指標吖,講返想HT出紅巫時有乜想改進好過啦...:36:
cartoon 發表於 5-6-2015 09:27 AM
點解實物圖無張係正面??唔通正面真係唔多掂????要靠側光去廋面....

師兄,
見唔見到D相全部係有人拎住隻Figure SET緊Pose?
唔打側點影呀?

戲名真唔記得晒了:no:
但有圖証明,不過要睇就快,可能會比版主刪除:74:
小弟先同版主講聲對不起,為了証明小弟沒有講大話才逼要放放這張圖片的,請版主見諒:love:刪不刪除,由版主來決定,謝:(

有大大罵小弟,要刪走了:49:
bbq1120 發表於 13-6-2015 04:30 PM
非常同意,以前大家只會用(欣賞)既角度去分享玩具,依家好似比HT寵壞咁,好多人變成用(找錯處)既角度,去搵件 ...

唉..CHING, 早就變哂質了啦.., 因HT不少死忠者打手就出來了, 有些玩家平常心說唔似(因為有所期待,又因為HT點會出成咁既關係而放棄),就俾人平反,令到真心分享討論的就再不出聲。

還有一些擺明造馬勁話隻野垃圾差, 當出貨時又跟人風話神作,最完美(例如隊長)..

真係唔明, 難度一個成年人咁易俾人講講就動搖訂與否?

似唔似,接唔接受到係個人既事, 有些人更係要死講返生...
bbq1120 發表於 13-6-2015 04:30 PM
非常同意,以前大家只會用(欣賞)既角度去分享玩具,依家好似比HT寵壞咁,好多人變成用(找錯處)既角度,去搵件 ...

師兄講既正正係依家TD既現象,又或者係依家D人玩玩具既心態。雖然呢度討論質素下降,但無損我玩玩具既心情,因為玩得開心,受既都係自己,最怕就係貼錢買難受,成日要諗價格升跌,炒吾炒得,二手價如何,photo hunt 等等,玩具對你地既意義係乜?
dvddvdhk 發表於 13-6-2015 02:49 PM
係呢度要搵真心討論既師兄真係少之又少,所以亦無需要太認真,志同道合既就傾多兩句,有心情既就勸下個班 ...

非常同意,以前大家只會用(欣賞)既角度去分享玩具,依家好似比HT寵壞咁,好多人變成用(找錯處)既角度,去搵件玩具既缺點,又或者用(炒唔炒得起)來評審件玩具...
各位C兄,玩具來架,玩具既價值係要令買家開心快樂,唔係一路(小),一路比錢架,買得咁唔開心就咪玩啦,個世界無出呢隻玩具時,你都重生存到,咁啫係你唔入都唔會死啦!
我鍾意,又買得起,就會買,唔會因為(好多人話PASS就唔入,好多人話要排幾十層樓就買囉!)
成年人來架,錢同腦都係你自己控制到架,唔會有人迫你去買架嗎?
自從玩具炒買當道,好多(有心人)成日響TD出口術,睇到無曬引,我都無心機出POST好耐了...:38:
唔多似...............{:2_244:}
個樣麻麻,how much:ar:
點都好過black widow
HT really sux at female characters....no improvement
奇怪眼神....搞咩.......好失望
死魚樣~~
但植發?心中人神交戰中....................

植髮加分~~目光呆板:49:

她本人批樣都能接受嗎?

ht每個女角都有這命運

咩價位呢?
我原本仲以為一定會入呢隻...
HT出既女性真係完全未合格
死魚一樣
sunrise1234 發表於 4-6-2015 02:46 PM
她本人批樣都能接受嗎?

ht每個女角都有這命運

ht每次女角塊面都會肥同平晒{:1_200:}
塊面比人打腫左????:Q
無啦啦push up bra...
都估到佢個樣難搞~唉
預計都係好多人價訂吧?

到時應該都有神人重塗的吧?!