Toysdaily 玩具日報

查看: 8348|回復: 24

[個人收藏] Commander Cody, the time has come, execute order 66.....

Commander Cody 是小弟唯一喜愛的 "新"一代白兵角色. 因為其功型同色彩設定非常漂亮, 在云云 clone trooper 中異常突出.

在 EP3, Cody 擔當一項非常重要任務 --- Order 66

今次 6 吋 black series 終於到 Cody 出場, 效果沒有令人失望, 先看看附圖:

Commander Cody, the time has come, execute order 66.

Yes,my lord.
ching 隻cody qc咁好gei
wilson3a10 發表於 3-6-2015 11:05 PM
ching 隻cody qc咁好gei

撞手神 ... :shy:
造型不錯,多謝分享。{:1_226:}
可惜沒有order 66配件:78:
order 66唔係個個commander都有份執行嗎?(去殺死d jedi),  應該唔係只得cody有份呀~

我本身都好喜歡cody同gree, 因為兩隻配色都好特別~ 不過由於實在太難見到現貨, 所以我已經無再追6吋條Line, 除非行過見到有合理價先會入手~
令我唸起EP3...一聽到呢句話,原本仍是同僚都突然執行order 66...跟住就係慘痛的Jedi大屠殺...{:1_373:}
Vintage collection 3.75吋果隻好正
有真人樣
又有 66配件
我都有入, 可惜既係無得除頭盔及無人面樣貌. 同埋今次qc都好差.
quincy 發表於 4-6-2015 10:12 AM
Vintage collection 3.75吋果隻好正
有真人樣
又有 66配件

我有1:6果隻同3.75", vintage因為好貴而無入~
jeffloh 發表於 5-6-2015 02:31 PM
我有1:6果隻同3.75", vintage因為好貴而無入~

姐係你隻3.75" not VC?
quincy 發表於 5-6-2015 03:26 PM
姐係你隻3.75" not VC?

唔係, 我果隻係star war EP3 上映時推出玩具果種packing來的(好似$99隻咁上下), 之後見佢唔同packing推出過幾次不過唔想重複因此無再入.
Cody & Gree are my favourites.... :$

I hope bandai will release them in near future
jeffloh 發表於 5-6-2015 03:33 PM
唔係, 我果隻係star war EP3 上映時推出玩具果種packing來的(好似$99隻咁上下), 之後見佢唔同packing推出 ...

我唔係好記得自已有無 VC 既cody添
番去check check先