Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] KA1:1心臟反應爐連木盒

有冇師兄買咗KA個心臟反應爐?有冇啲咩報告同大家分享?(好似唔多見人喺度開post;會唔會係我miss咗有師兄post過分析?請多多指教!)

我就入咗一個,拿上手感覺質料唔錯,成個木盒好硬淨,用料一流,滑不留手;至於電池片有5塊正常,1塊屬於象徵已燒毀;將片插入心臟驅動器少少,會自動放入,然後著藍燈(代表可用),而放入似燒毀嘅一片,則會冇反應,佢嘅開關位隱藏在心臟器一邊,幾有心思,整個流程,好有質感,仿如電影中Tony手握一樣);為一要彈劾,就係個心臟器未夠真實,重量係夠,但奈何個外殼好膠好啞色,同官方圖片有出入,應該電鍍效果會更為良好,呈現一個如現實嘅金屬器,整體就完美了.....{:1_220:}

恕小弟未能提供圖片,因為未學懂點樣上載,見諒...如有師兄可以代為post相分享,感激不盡)
看看這一篇文章是否有幫助,努力!{:1_226:}
http://toysdaily.com/discuz/foru ... age%3D11&page=1
佢地個 1/4  mark 3 維修像係味已經爛尾唔出? 有冇得退訂?
你話呢件野?die hard fans 先會買
大慨幾錢入手,應該幾貴
khwong67 發表於 3-6-2015 02:29 PM
大慨幾錢入手,應該幾貴

VIP$1,9XX,非會員$2,1XX....各位師兄點睇?
stockholder 發表於 3-6-2015 01:58 PM

感激師兄!{:1_220:}
stockholder 發表於 3-6-2015 01:58 PM

我其實就唔係什麼死硬粉絲,之不過就盲中中咁落咗訂,有想過放棄(就算VIP價,都後侮覺得貴),但現在超喜歡....個人口味,不喜勿插,高枱貴手,謝謝....嘿嘿!{:1_220:}
2littlemoney 發表於 3-6-2015 01:10 PM
佢地個 1/4  mark 3 維修像係味已經爛尾唔出? 有冇得退訂?

怕且唔會啩,42都排除萬難出貨,依隻唔會衰俾HT睇啩....{:1_220:}
mfleo2010 發表於 3-6-2015 12:40 PM
看看這一篇文章是否有幫助,努力!
http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid= ...

謝謝師兄!{:1_220:}