Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] shf龍珠(有大通版本),正版迷米很睇

先唔提老唔老翻...老實講隻大通比達真係幾唔掂...
我都有買杜拉格斯個頭連比達,是否真野睇自己,出post講到明就得,唔好令人誤會。
其實大通超西3啲味已經冇咁勁。
iorik 發表於 2-6-2015 07:07 PM
其實大通超西3啲味已經冇咁勁。

我都覺呀,會唔會係因為晚晚開冷氣呢:p
我都入左隻大通超3悟空,研究緊點換個頭落正版超1悟空身上:no:

頸部個關節栓size長度都唔同,睇怕要向正版身上做手術:cool:
鬼武者 發表於 2-6-2015 09:39 PM
我都入左隻大通超3悟空,研究緊點換個頭落正版超1悟空身上

頸部個關節栓size長度都唔同,睇怕要向 ...

Remove entire neck.  Its only connected thru a ball joint
:x 由於我都係因為出人造人篇,加上睇翻龍珠Z改先買shf,  正版比達同超西3悟空呢D非普通人可負擔的價錢實在買唔起,只好入老翻頂住先 . ..
橫掂我都只係諗住要呢兩隻做佈景版,所以無乜所謂 ~ 主角係人造人嘛 ~ :x
不過我嗰隻比達對腳無奶力,成日好似軟腳蟹咁摺埋 . . .
超西3悟空就只係買定未開,如果出肥布歐先出動到佢做佈景版 ~
Kuuga_iwsp 發表於 2-6-2015 11:26 PM
由於我都係因為出人造人篇,加上睇翻龍珠Z改先買shf,  正版比達同超西3悟空呢D非普通人可負擔的價錢實在 ...

加油,C兄快D開啦!:):):)
ChrisLamXYZ 發表於 2-6-2015 02:43 PM
最重要似個角色,未來少年個幾集; 悟空施展瞬間轉移攞咗龜仙人副鏡

呢個眼鏡,睇下好似得無限戴到:time:另外個D個人頭唔係太大就細過龍
98729172 發表於 2-6-2015 08:22 PM
我都覺呀,會唔會係因為晚晚開冷氣呢

晚晚開冷氣甘有米:he::he:
所以真是唔洗高追,2千幾一隻Shf是笑話,3千幾是痴線笑話,9千幾是cls笑話
98729172 發表於 2-6-2015 08:22 PM
我都覺呀,會唔會係因為晚晚開冷氣呢

都唔係o既。其實由黑髮比達開始陣味已經冇咁勁。
不過陣味都好取決於你點玩,如果每次玩完入盒,到下一次一開盒釋放困住陣味係幾勁嫁。
Kuuga_iwsp 發表於 2-6-2015 11:26 PM
由於我都係因為出人造人篇,加上睇翻龍珠Z改先買shf,  正版比達同超西3悟空呢D非普通人可負擔的價錢實在 ...

其實混合膠幾好用,透明,乾咗有少少粘性同彈力唔怕磨蝕,我隻ex射手座原本放玻璃會表演一字馬,加固後好穩陣。
平有平玩
我都等緊大通菲利:x
我正版大通都有,我表示超西3大通版比bandai好.............:67: