Toysdaily 玩具日報

查看: 9517|回復: 12

[詢問] 【詢問】大通shf龍珠即是老翻嗎?

請問大通shf龍珠即是老翻嗎?
正是老翻!大通好像最近會出超比達,人造人才入坑的我也想買一個湊數,但系聽說氣味很大。
猛好打 發表於 2-6-2015 09:49 AM
正是老翻!大通好像最近會出超比達,人造人才入坑的我也想買一個湊數,但系聽說氣味很大。

氣味很大係指膠味好勁?
大通依家有齊各款悟空+比達,我都想入超西比達
天碼 發表於 2-6-2015 11:19 AM
氣味很大係指膠味好勁?
大通依家有齊各款悟空+比達,我都想入超西比達

係指膠味,其實正版shf都有味。剛剛隔離區看到12月、1月出超比達、杜拉格斯,正!遲入坑唔使高追!!
大通 臉部上色麻麻地 關節比較軟弱無力 但可以自己動手 改少少臉部上色及加強關節 我自己都整好左 而價錢亦非常合理 唔想高追可買大通
吾止上色麻麻,係個樣都有d吾同左....
唔好買老翻
D 膠都唔知有冇毒
又樣衰
仲要幾舊水
痴線
大通質量當然不能和B記正版對比!!!
不過銀包彈藥有限, 只能求其次!
多謝各位指點迷津!!!
其實你地指既老翻既意思,我無理解錯即係唔係官方認可,對嗎?

如果係,無理由大通賣得咁揚笨大唔出手個喎!

唔知我仲以為大通係笨大既大陸代理,做條cheap d既line黎做大陸行貨添!
玩具 發表於 2-6-2015 01:01 PM
唔好買老翻
D 膠都唔知有冇毒
又樣衰

大通都要幾舊水一隻?咁點解仲有人買架!唔理解
lkljason 發表於 2-6-2015 05:55 PM
其實你地指既老翻既意思,我無理解錯即係唔係官方認可,對嗎?

如果係,無理由大通賣得咁揚笨大唔出手個 ...

有咩可能呀... 想做臭自己個名咩... 總之係絕對的盜版
雖然無買過大記,而小弟都有儲開初期SHF龍珠。
講真以前由 兩魚頭左右一隻到依家某d差唔多可以買一部PS4遊戲機咁制....
如果無人炒,又唔係成日都話咩黑心特別版,鬼想要大記咩...
廠方想減低成本,又要年年業績都要升,老實講出埋哂依d咩“黑心”,原本我諗住儲哂成個系列都唔儲喇@@