Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Marvel Legends Age of Ultron AOU (多圖慎入)

:):):):):):):):):)
孩佬獨有嘅baf, shf同figma一定冇:52:
looks like Marvel: Future Fight... NICE!!!
GGG 發表於 2-6-2015 10:16 AM
我都係toybiz fans:-)
但佢既女角面相通常都唔得....
想請教黑寡婦係邊個系列?thx~~^^

隻BW係孩佬ML版, 已絕版:$
多謝分享, 我都睇得好enjoy!
支持神人Alec貼圖!:77:

好多正野!
支持
好多TOYBIZ 神物, 正!!
另外點解買咁隻ULTRON??
好感動好驚嘆~~~~~~~~~~:handshake:
個情景實在系愛的表現~~~~:handshake:
franktoys 發表於 2-6-2015 06:54 AM
氣勢不凡阿~~~好分享~~!!

多謝ching 支持, 之前見過ching 出post 自己改GOTG starlord. 好正{:1_377:}
GGG 發表於 2-6-2015 10:16 AM
我都係toybiz fans:-)
但佢既女角面相通常都唔得....
想請教黑寡婦係邊個系列?thx~~^^

黑寡婦係hasbro 既2 pack. 另一隻係winter solider. 仲有多一個頭換TIM.  
72吋Figure 發表於 2-6-2015 02:11 AM
Toybiz 果陣d ML地台真係好正, 做哂情景, 依家孩佬就算跟地台都係普通地台.....

另外, 日系美玩QC係 ...

Toybiz d 地台真係好正. 可以百搭.
Mcfarlane 發表於 2-6-2015 12:20 PM
孩佬獨有嘅baf, shf同figma一定冇

希望孩記可以出D 大件既baf la. 唔好又出rocket 果D size 黎呃鬼:*
小小玩具迷 發表於 2-6-2015 10:00 PM
好感動好驚嘆~~~~~~~~~~
個情景實在系愛的表現~~~~

多謝各ching 支持:77:
gumng 發表於 2-6-2015 03:19 PM
好多TOYBIZ 神物, 正!!
另外點解買咁隻ULTRON??

想扮佢{:1_374:}