Toysdaily 玩具日報

查看: 23978|回復: 105

[玩具攝影] 聖衣神話EX雙子座 - 撒卡(聖衣傳說Edition)登場!!!

2015年5月聖衣神話EX雙子座 - 撒卡(聖衣傳說Edition)終於都到貨喇........:D入手亦特別麻煩, 因為係要用早前推出電影版聖衣傳說雙子座內的預購劵購買.........所以好多人當時都要被迫購買電影版(包括小弟)............:no:好喇入返正題先, 今次隻陰陽雙子(簡稱)QC同以往都差不多, 最為特別當然是其一黑一金既上色啦...........:love:而且黑色的頭髮亦上了少許銀色highlight, 都幾特別呢............身為神話FANS當然亦要入返隻珍藏下啦..........:)

今次魂限亦是用上之前紙盒包裝設計~

內部配件亦是採用3層方式包裝~

先黎當然是星座形態啦~

頭髮上了白銀色highlight~斗篷亦有黑白色~

當然眼珠亦有跟返傳說版顏色啦~

兩位不同年代雙子比較~

3位黃金雙子座~

支持,遺憾右邊身用了銀色,否則勁靚:)
Code 發表於 31-5-2015 05:14 PM
支持,遺憾右邊身用了銀色,否則勁靚

其實都OK架, 實物睇更正!!:43:
造型配色不錯,如果膚色也是一半一半,應該更有看頭。:58:
多謝分享。{:1_226:}
陰陽雙子勁正
諗緊好冇入多隻:p
mfleo2010 發表於 31-5-2015 05:33 PM
造型配色不錯,如果膚色也是一半一半,應該更有看頭。
多謝分享。

到時可能會好重口味喇..................:he:
cybster 發表於 31-5-2015 05:37 PM
陰陽雙子勁正
諗緊好冇入多隻

一定要啦, 有位我都入呀, 你雙入王更加要啦~:p
好圖一定要支持……good
文哥啲相都係一貫咁正!尤其是果幾張 雙子座之嘆息∼ {:1_377:}
真係睇佐咁多相都唔識欣賞哩隻野
雙子大家庭:handshake::handshake:
:)支持。。。。。。
入黎用杯士多啤梨奶昔撑吓文爺先!:he:
文爺出po, 一定要支持! :$
必須支持 ^_^^_^