Toysdaily 玩具日報

完成兒時夢想!來張畢業相

頭像被屏蔽
樓主, 請問哩D邊度仲有得賣?
大大兒時的玩具好正wo . . . . . !  :)

不過大大兒時我味在人世喔 ....... ! :die:
印象中, 我當年有#43&14 (應該唔止), :)

我隻#43是在尖東"出奇老鼠"用"飛"換返來的!! :shy:
1隻都冇我份:no:
完全唔知道係乜東東:DD
原文章由 阿天 於 16-5-2007 02:53 PM 發表

我記得 d 玩具叫 百變宇宙神童

當年我都有唔少, 勁懷念:):)

好似同埋叫MR. Robot...
原文章由 麟麟 於 16-5-2007 03:36 PM 發表
大大兒時的玩具好正wo . . . . . !  :)

不過大大兒時我味在人世喔 ....... ! :die:

:p游緊水??

謝大大們解答"百變雄師/百變宇宙神童"的問題.

我反而記得是無記播的.見"百變雄師"
而百變宇宙神童就應該是未播卡通前,有抽獎遊戲作的:shy:

(有錯請指正:shy:)
原文章由 原罪 於 16-5-2007 05:51 PM 發表

:p游緊水??

謝大大們解答"百變雄師/百變宇宙神童"的問題.

我反而記得是無記播的.見"百變雄師"
而百變宇宙神童就應該是未播卡通前,有抽獎遊戲作的:shy:

(有錯請指正:shy:)

下列的link可以睇到有關天威勇士當年的版權既故事
http://www.daqi.com/bbs/05/123018484.html

I love them all ahhhhhhhhh......

:no::love:
:71:  咁多天威勇士

我都有儲開...不過凈係儲岩石超人個part, 到依家都仲未搵得齊 :42:
真的好壯觀
看了口水直流~
:77: :77:
大大非常厲害,現在這些身價不少呢!!!:handshake: