Toysdaily 玩具日報

查看: 7217|回復: 11

[玩具攝影] GX-01R 鐵甲萬能俠 VS 千值練 三一萬能俠

有幸40周年版比我可以買返隻原點作品, 當然唔會放過佢。開盒玩後雖然係有D失望, 主要係可動真係幾差, 亦覺得可以做得更好, 唔知千值練會唔會出返隻黎同笨大一較高下呢~

18年前嘅產品加改色,要求可動要玩SR!
兩個也不錯,多謝分享。{:1_226:}
萬能俠出得太多,玩一隻改色不太可動,我留錢買其他嘢…
支持分享。

Mazinger之前出過一隻可動比較好的GX-45,不過,Size就細一點。

之前千值練話會出隻帝皇萬能俠, 天威勇士...etc,  but no more news....

Now they focus on Iron Man & other toys.........:oh:
多謝分享,拍攝背景好raw, 正:)千值的手臂關節真係唔識欣賞,屈埋之後好似斷開咗,無咗黑三一條頸巾,條頸太長啦!
robotkelvin 發表於 30-5-2015 01:45 PM
多謝分享,拍攝背景好raw, 正千值的手臂關節真係唔識欣賞,屈埋之後好似斷開咗,無咗黑三一 ...

件披肩先好笑, 用橡根圈...未套得入已經斷左~
threeeye914 發表於 30-5-2015 01:53 PM
件披肩先好笑, 用橡根圈...未套得入已經斷左~

:@唔係咁驚嚇掛!..... 細廠唔知幾時會再販黑三一.......
帝皇14年話會出,15年出咗一張圖,可能16年會出灰模,好彩嘅17年可能有得玩,一句話延期就要等到18年!嘩,咁等足四年咪要好耐,遲奶遲奶遲奶......
i like GX-45 more than 01, thank for your posting
Thanks for sharing.