Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ~行星試相館~ SHF x 戰隊超合金! Power Rangers Legacy 美版恐龍戰隊戰鬥龍超全集!

玩具人生 發表於 31-5-2015 01:54 PM
戰隊正呀!!支持支持,恐龍戰隊得日版未入美版...等魂行貨

感謝玩具人生兄支持! :64:
zvui 發表於 31-5-2015 02:12 PM
经典中的经典。。。回忆中。。。

感謝CHING支持! :64:
山吹老師 發表於 1-6-2015 08:19 AM
正到爆!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!忍者戰隊人影都無只,五星戰隊其他成員都無曬消息,呢條線仲出唔出得齊,系我 ...

感謝老師支持!! :64: 我都好怕戰隊SHF死line...
I AM ALSO A MMPR FAN.LOVE YOUR PHOTOS
kingokwww 發表於 1-6-2015 09:21 AM
師兄,你隻無敵將軍同大連王好似係日版喎

感謝CHING支持! 大連王係美版 (獅子變黑色), 無敵將軍實在唔鐘意白色變粉紅...:42:
Jono@行星試相館 發表於 8-6-2015 12:14 PM
感謝CHING支持! 大連王係美版 (獅子變黑色), 無敵將軍實在唔鐘意白色變粉紅...

變粉紅色其次, 最唔鐘意心口個忍字變左閃電{:3_143:}
TF-121密斯姆 發表於 1-6-2015 10:07 AM
正到核爆---師兄尐相!

感謝CHING大力支持!! :64:
冇得頂 !!!!!! 唔支持真係對你唔住 {:1_377:}{:1_377:}
yugi 發表於 1-6-2015 10:15 AM
唔知美版會否出新版的大連王呢

照現在情況, 絕對有可能. :35:
玩具 發表於 2-6-2015 01:33 AM
你果套POWER RANGER 係美版 !!!!!!!!!!!!!!
呀........
我手頭上果套係日版..........

美版將會再販! 係時候入了 :58:
Jono@行星試相館 發表於 11-6-2015 01:09 AM
美版將會再販! 係時候入了

SHF ? 還是機械人 ? 我想要SHF 美版呢
玩具 發表於 11-6-2015 01:11 AM
SHF ? 還是機械人 ? 我想要SHF 美版呢

SHF炒起曬...應該唔會再販. 要入就要bid了...
Jono@行星試相館 發表於 11-6-2015 01:21 AM
SHF炒起曬...應該唔會再販. 要入就要bid了...

手頭上有一套日版全新
想換美版呢..........................
唉都唔知買日版做乜明明我鍾意美版
飛躍之藍 發表於 2-6-2015 08:23 PM
睇多甘多套戰隊~~都係恐龍戰隊最好睇~~~機械人又靚

感謝CHING支持! 同意! :64:
飛躍之藍 發表於 2-6-2015 08:23 PM
睇多甘多套戰隊~~都係恐龍戰隊最好睇~~~機械人又靚

感謝CHING支持! :64: