Toysdaily 玩具日報

查看: 4384|回復: 11

[詢問] Hottoys Robocop 右腳開合位問題

想問下各位有Robocop既師兄,右腳呢個位係咪都係合唔fit???

https://m.facebook.com/photo.php ... 22210&source=48
我未拎!睇到有D不安感覺!
槍袋開門位,它不是完全關閉!
快去信和20樓換過隻!
我的都不是完全合埋。
尋日拎咗都係合唔埋,再睇返之前隻合金版一樣情況,似乎合得埋果D反而係唔正常!另外黑色部分可以話冇任何戰損舊化而且幾膠,感覺上合金版D膠靚過哩隻D膠!可能見幾位大師D相太靚以至期望太高,感覺合金版正D。
點整都會有少少, 不過前面塊板檔住咗, 拎咗幾日都冇發覺有呢個問題. 唔係你講都唔知. 冇其他大問題就唔好換. 之後唔知換咩俾你.
因油漆脫落,我換了一個身體. 原來的和新的有同樣的'情況', 我想幾乎所有的身體點整都會有少少右腳呢個位係咪都係合唔. 但我個人認為這是可以接受的,難以看到.
今日上sb睇佢隻display係合得好fit,不過我諗真係萬中無一...好彩果個位一般都睇唔到
xxsss 發表於 6-6-2015 02:08 AM
今日上sb睇佢隻display係合得好fit,不過我諗真係萬中無一...好彩果個位一般都睇唔到

你意思係合得埋是萬中無人, 對嗎?
display/官圖一定無限美的,所有figure線頭,隙縫,接口等全部執過晒,只要加句成色品或有差異,以實物為主就可以出貨了!(玩玩具多年,這些瑕疵就看破吧!)
係呀,我本身都接受到果d小問題,今次呢隻已經造得好好,特別係個頭,真係冇得彈!我俾95分!!