Toysdaily 玩具日報

查看: 12568|回復: 12

[詢問] 請問 Lego 出過邊款 Iron Man minifig?

如題,請指教 :shy:
Tony 本人, 5 (suitcase), 6, 7, 17, 42, 43, 45, HB, 33 (coming soon), comic version (NY Toy Fair Exclusive)
TRiCKY 發表於 3-6-2015 08:49 AM
Tony 本人, 5 (suitcase), 6, 7, 17, 42, 43, 45, HB, 33 (coming soon), comic version (NY Toy Fair Excl ...

師兄,我想知MARK 5個隻係出係邊款LEGO到???
我上網睇見佢係好似卡通樣咁...
係唔係就係個隻SDCC出個款???
小堅 發表於 3-6-2015 09:47 AM
師兄,我想知MARK 5個隻係出係邊款LEGO到???
我上網睇見佢係好似卡通樣咁...
係唔係就係個隻SDCC出個款 ...

76007 Malibu Mansion Attack..
其實正確 D 來講Mark 5 淨系得個手提箱咋..並無出過 minifig..
TRiCKY 發表於 3-6-2015 09:55 AM
76007 Malibu Mansion Attack..
其實正確 D 來講Mark 5 淨系得個手提箱咋..並無出過 minifig..

IC,THX 師兄...
前排為左要TONY個便服樣...
咁咁就係左呢盒...
唔該晒

33 點解係 coming soon?

跟GAME送,準備散入...
小堅 發表於 5-6-2015 01:04 PM
跟GAME送,準備散入...

散入應該貴, 可能同買隻game差唔遠
wilson3a10 發表於 5-6-2015 09:03 PM
散入應該貴, 可能同買隻game差唔遠

師兄,我想問你GAME係咩種類既機出???
如果係PC既話都會買既....

其他新世代機種一部都無 :63:
iamkin 發表於 5-6-2015 11:28 PM
如果係PC既話都會買既....

其他新世代機種一部都無

+1...
其實可能我買左game都係唔玩...
原隻放返出去...
如果PS3/4出,都仲可以考慮...
小堅 發表於 6-6-2015 01:29 AM
+1...
其實可能我買左game都係唔玩...
原隻放返出去...

無記錯PC,PS3,PS4都會出