Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mighty.craig

[個人收藏] 收藏增加 = =+ *Whiplash 2, Mark 43, WM mk2, Classic Iron Man*

stockholder 發表於 28-5-2015 01:32 PM
Star lord 可以話係上年最正figure 的top3

Starlord 真係靚到喊,G of the G 套戲爆好睇,必入既角色
樓主圖美屋大!

唔G點解, 係咪我要求古怪, 我覺得MK42, 43 D墨線上到另我覺得好兒嬉. 特別MK42, 因為金色, 特別明顯... 最後我都係因為咁賣走左.

隻鞭佬係正, 但D舊化我覺得一D都唔自然...

HT最正都係好似Starboost個D唔使太多墨線, or WM個D黑底墨線兒嬉都唔覺. (Robocop 係例外... 墨線勁好)
cartoon 發表於 28-5-2015 01:43 PM
Whiplash mark 2最有誠意....細緻舊化交足功課....又合金又可動度高...無得翻模再用都咁比心機去 ...

whiplash係我最愛奸角,ver 1.0 & 2.0放埋一齊,霸氣十足
BuyNgBuy 發表於 28-5-2015 02:45 PM
樓主圖美屋大!

唔G點解, 係咪我要求古怪, 我覺得MK42, 43 D墨線上到另我覺得好兒嬉. 特別MK42, 因為金色 ...

Thank you (:

不同人不同喜好,mk 42我都覺得一般。
但隻mk 43明顯上色靚左好多。
自己最愛whiplash, 期待Bones
剛剛拎左John Blake with Batsignal, 滿意!!!:)
Mark 45既人龍終於走哂, 今日落左訂~

mighty.craig 發表於 28-5-2015 06:06 PM
剛剛拎左John Blake with Batsignal, 滿意!!!
Mark 45既人龍終於走哂, 今日落左訂~

正喎,師兄一定好有米