Toysdaily 玩具日報

查看: 2589|回復: 11

[Hot Toys] 是否所有IRONMAN都冇90度可動手指手掌?

是否所有IRONMAN都冇90度可動手指手掌?
見師兄玩左咁耐,今時今日仲問呢個問題。:(
冇一個清單話你知邊D有邊D冇,不過你上網搜尋下官圖都已經知道
應該mark 7打後開始都有.
nam501xx 發表於 28-5-2015 09:35 AM
應該mark 7打後開始都有.

唔知我有冇get錯,樓主似問係有冇「冇90度+可動手指手掌」,
即係又要有做到90度出掌又要有可動手指,
咁據我所知HT暫時仲未有一隻齊以上兩個條件既手掌:(
Im3 Tony workshop有
chshting 發表於 28-5-2015 10:02 AM
唔知我有冇get錯,樓主似問係有冇「冇90度+可動手指手掌」,
即係又要有做到90度出掌又要有可動手指 ...

係AR

好似只係有隻TONY便服版有MK42, 90度+可動手指手掌
lfli 發表於 28-5-2015 10:34 AM
係AR

好似只係有隻TONY便服版有MK42, 90度+可動手指手掌

咁應該得呢款有。其他唔覺有
無記錯…好似mark7 開始有90度掌同腕甲
全部ironman都冇!只得 im3 Tony workshop有可動手指90度掌!:36:
chshting 發表於 28-5-2015 10:02 AM
即係又要有做到90度出掌又要有可動手指 ...

冇留意佢講可動手指, thx
90度+可動手指手掌, 先出到龜波氣功.