Toysdaily 玩具日報

查看: 4372|回復: 12

[分享討論] 首發!送你AOU第一隻我發現o既彩蛋Ms Marvel

首先分享左ML呢隻Ms Marvel相片先, 手機相:(
唔知大家有無發現AOU套戲裡面, 每當有走難場面時,
總有個女仔帶住個細路走, 而個細路亦係被鷹眼救左果個,
其實佢地由套戲開頭已出場, 中後段亦有唔少戲份,
一定唔係一般臨記, 以做型離講, 我估個女仔係2018年上影o既Captain Marvel女角,
大家又點睇?:love:

Marvel個名叫Carol Danvers, 以下為影片cap圖:

下?
佢就係captain marvel?
師兄好細心咁都比你見倒.{:1_377:}
個Ms Marvel比你換左個頭靚女好多.:$
我估咋, 不過就算佢唔係Ms Marvel,
個女仔都一定唔係o茄呢啡, 因為每次出場,
都好刻意影住佢地, 一切o既詸有待官方確定啦:74:
第1張圖同之後果幾張個樣好似差幾遠下!
Captain Marvel 好似仲未撰好角喎
有傳Katheryn Winnick,  Emily Blunt and Jessica Chastain等等
天碼 發表於 27-5-2015 11:59 AM
Captain Marvel 好似仲未撰好角喎
有傳Katheryn Winnick,  Emily Blunt and Jessica Chastain等等

咁就真係有待時間去確定啦!
我就話唔係!
個樣咁殘......
GMT1224 發表於 27-5-2015 11:55 AM
第1張圖同之後果幾張個樣好似差幾遠下!

係lor, 一路都以為佢係個細路阿媽(開頭睇個樣都係阿媽級:()
但係樓主第一幅電影相又靚左好多, 幾乎唔係同一個人咁....
btw, 呢2個人都幾窮下, 由hulk對hulkbuster到最尾大戰都係個套衫.....:x
kyostanley 發表於 27-5-2015 01:43 PM
係lor, 一路都以為佢係個細路阿媽(開頭睇個樣都係阿媽級)
但係樓主第一幅電影相又靚左好多, 幾乎唔係 ...

hulk對hulkbuster佢地無出現, 果時avengers好似
去左非州..., 呢對神秘男女主要出現o係歐州國家小鎮
(唔記得係唔係俄羅斯), 第一將cap圖係Stark派Iron Legion時
走難, 之後果幾張己經係Ultron升起個小鎮時走難, 已隔一段時間,
所以衣著有所不同, 但應該係同一個人, 等Bluray求証吧!
:shy:我睇到依段時都有留意依位女士~~^^
如果係都唔錯:p
rrhk2013 發表於 27-5-2015 11:49 AM
我估咋, 不過就算佢唔係Ms Marvel,
個女仔都一定唔係o茄呢啡, 因為每次出場,
都好刻意影住佢地, 一切o既& ...

巴打我諗你應該忘記左avengers
又係有個好刻意影住佢既女茄呢啡

https://www.youtube.com/watch?v=Pov4qMSfg9w

係刪減片段甚至有佢同CA既戲份

無記錯當年又係好似家陣咁
傳佢係重要角色 話佢係agent 13 :DD

點知家陣同the incredible hulk個mr blue一樣連影都冇 :x