Toysdaily 玩具日報

查看: 5836|回復: 10

[分享討論] Mario with Lego

Mario 同 Lego #31030 真係襯到絕

另外 Luigi 同 Mini Cooper 大家都係綠色都好襯, 不過 Luigi 就坐唔到落架車度, 只可以企係側邊合照 {:1_374:}

最後搵番之前 super mario d 錢箱同磁石出黎, 唔知可唔可以同 mario luigi 一齊玩....

很配合,多謝分享。{:1_226:}
頭像被屏蔽
wao ... again !?:handshake:
多謝各大大支持 :)
[size=38.5202560424805px]真係絶配!
[size=38.5202560424805px]請問Mario 同 Lugi 邊度出同邊度可以買到?我又想襯下∼
Heman88 發表於 10-5-2015 08:12 AM
真係絶配!
請問Mario 同 Lugi 邊度出同邊度可以買到?我又想襯下∼

Mario 同 Luigi 係 bandai 既 shf 系列出既, 今個月仲會出埋 yoshi ;

我已經買貴左, 我見油麻地現時點最平 兩魚五蟹已經可以買哂兩隻
Mo.P 發表於 10-5-2015 03:22 PM
Mario 同 Luigi 係 bandai 既 shf 系列出既, 今個月仲會出埋 yoshi ;

我已經買貴左, 我見油麻地現時 ...

唔該晒~ 唔該晒~  :)

唔使客氣, 期待CHING分享玩具報告或靚相{:1_226:}
請問ching, 小賽車是set還是自組的?
waynex5 發表於 13-5-2015 12:02 PM
請問ching, 小賽車是set還是自組的?

小賽車係 LEGO #31030, 呢盒野可以砌三個不同款既車, 小賽車係其中一個款, 你可以拆左再砌其他兩個款, 又唔貴, 好抵玩