Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [浪子型惡魔獵人] NECA Devil May Cry - Dante

NECA 既 Dante,曾經係胎死腹中既玩具,喺上年 NECA 突然公佈會出返,實在令好多fans都非常興奮
小弟非常鍾意由Devil May Cry系列(雖然我由第三集開始玩,唔算得係超級fans),所以諗都唔洗諗見到即刻買
關節接近NECA最高規格,配件有劍、雙槍同散彈槍,仲有手槍effect件兩件,睇個陣容根本冇得輸
可惜neca畫蛇添足將件衫尾雕成飛躍狀態,令Dante好難平衡,影相時幾麻煩

Drive!

Stinger!

盒內靚靚背景

Dante close up

劍detail位

頭像被屏蔽
濤記90人仔包郵即刻買左隻,到貨後除左個盒壓扁左之外 其他野都好滿意 有d賣140人仔店鋪死猛話90人仔果d係高彷,我覺得應該係佢地想用心標榜自己賣正品而抬價。

玩具本身好喜歡,但丁面相老左20年,手肘可以造多一點屈曲就更加好

反而斗篷吹埋一邊真係幾型,如果太直筆既話根本無法表現出佢擺pose既動感,以上純個人意見,絕無批評或冒犯任何ching,不喜物插:78:
可以話乎知除左淘寶同y拍

我係香港有無可能買到?

:sad::sad:
拍攝效果不錯,多謝分享。{:1_226:}
losite 發表於 26-4-2015 11:53 PM
濤記90人仔包郵即刻買左隻,到貨後除左個盒壓扁左之外 其他野都好滿意 有d賣140人仔店鋪死猛話90人仔果d係 ...

新出應該係正版
斗篷係型,不過隻腳長遠應該支撐唔到,我有啲擔心 :76:
sparda 發表於 27-4-2015 12:38 AM
可以話乎知除左淘寶同y拍

我係香港有無可能買到?

旺角兆萬落一層m記漫畫店有返貨,可以望望
無的話可以去m記銅鑼灣分店 :76:
多謝超港人兄同mfleo兄支持 {:1_197:}
Assassin 發表於 27-4-2015 10:11 AM
旺角兆萬落一層m記漫畫店有返貨,可以望望
無的話可以去m記銅鑼灣分店

:$:$:$

依家即刻出老銅:!