Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Scarlet Witch / Vision 頭雕出現

再整埋對眼可以著紅光就更加正!有埋邪惡既一面!:p
asnka 發表於 27-4-2015 09:25 AM
I saw a remake ironman mark 4 !

純粹討論,想問師兄點解覺得是Mark IV,而不是Diecast III ?
雖則小弟都好想佢出Diecast mark IV..........
h149 發表於 27-4-2015 12:53 PM
純粹討論,想問師兄點解覺得是Mark IV,而不是Diecast III ?
雖則小弟都好想佢出Diecast mark IV....... ...

睇睇心口甲位,應該係mark 4
睇多次片段,似乎真係喎!!
師兄好眼力!!!
我估SW 同QS 出孖裝,局你買。
大家諗多左,隻MK4係舊嗰隻,應該係拎黎試下個頭雕fit唔fit啫
vision 唔錯, 制服又型~~~~~~~~~~~~~~~~
Scarlet Witch最後套衫會較有睇頭,但睇個勢,HT出第一套衫的機會較高。
Avengers 3 會出很多角色!
睇了套電影我反而覺得vision無期望中咁型, 反而感覺似一個油o左人體彩繪的人咁~~

scarlet witch反而有驚喜, 不過我都比較喜歡最尾一幕紅jacket+黑長褲+露心口果個造型多d~~ (不過出得太快, 睇得唔係好清楚)
Scarlet Witch一出必入:78:
jeffloh 發表於 27-4-2015 05:00 PM
睇了套電影我反而覺得vision無期望中咁型, 反而感覺似一個油o左人體彩繪的人咁~~

scarlet witch反而有驚 ...

同感,人體彩繪真係形容得好貼切{:1_374:}
scarlet witch最尾個Shot仲係紅色曲髮,跟番漫畫做形
天碼 發表於 27-4-2015 05:21 PM
同感,人體彩繪真係形容得好貼切
scarlet witch最尾個Shot仲係紅色曲髮,跟番漫畫做形

個頭盔唔見左....:o
後面隻ironman 係 mark iv... 應該係舊果隻膠版
紅巫最尾電髮啡頭同谷胸照可能有睇頭,不過個人較like原裝個set野多