Toysdaily 玩具日報

查看: 8489|回復: 32

[玩具攝影] " This is War Machine's story!! " AOU - War Machine mark II

今日意外地竟然有時間入場睇左套戲~
不過不失~不算太好睇~
可能是我被IM3的裝甲打鬥場面寵壞了~總覺得打得不夠激烈~~
至於這一隻War Machine嘛...戲份真的少得可憐..
在不影響欣賞心情下..真係難以睇得清究竟HT有無做錯拉花....
不過點都好...坦坦白白我係比較鐘意官圖那款...
但係HT有個"合理"解釋而又無人知真相既情況下...又真係吹佢唔脹...
只希望快d有另一間人偶公司可以超越HT...等玩家們唔洗成日比錢買難受..
古語有說花無百日紅..龍頭位置不是易坐的...
HT再不改善對外的公關技巧...遲早會送自己一程..

嘮叨發完了~今次唯一亮眼的地方是上色~~
深灰再加上輕戰損~的確加強了WM的冰冷感~
對於無入WM的小弟黎講呢隻絕對收貨~!!
IM已經影得很悶亦無各個神級師兄影得咁靚....
隨便影幾張請大家見諒~謝謝!!!

更多其他玩具分享請到Facebook search " 孩子氣 TubaLeo " !!
最期待的美圖終於出現了
Good lighting!拍得很好好!
終於有靚圖看:handshake:
煱物先出埸睇到我好熱.血……
拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
頭像被屏蔽

唔好以為呢隻同ironman 3 一模一樣,拿實物上手完全係兩回事,上色好用心,我當佢係一隻全新設計既IM咁玩. 實物既色水係比相片更深沉更型格。
eb1815 發表於 25-4-2015 01:04 PM
唔好以為呢隻同ironman 3 一模一樣,拿實物上手完全係兩回事,上色好用心,我當佢係一隻全新設計既IM咁玩.  ...

講得無錯!一開箱的確令人喜出望外!
其實呢隻同 WM MK 1 真係明顯唔同, 個人覺得好好多, 色唔在講, 腰位靚好多, 無咁生硬!!
終於有一位師兄出WM2既美圖了:*:x
stockholder 發表於 25-4-2015 02:51 AM
最期待的美圖終於出現了

"X2....................

Ching d相真係得好靚, 100%還原返隻色出黎. :$
cywatt 發表於 25-4-2015 02:34 PM
Ching d相真係得好靚, 100%還原返隻色出黎.

有cywatt Ching 嘅支持,就算夜一夜返到屋企影到凌晨三點都值得!
隻色影得好靚,好實色,支持!