Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Avengers: AOU 1/6th scale Ultron Mark I Collectible Figure

剛睇完, WM2 都預左戲份少,我唔太介意,幻視感覺太友善,唔夠型,由於彩蛋有thanos,唔排除有人會後追 之前開訂個隻。
Zeus宙斯 發表於 23-4-2015 01:51 PM
出場5夠兩mins收皮,平心而論,玩具本身幾details,不過都係蟹貨,$980我會考慮

咁即係UltronMark1一出場就開始進化??:what:
一出場就收皮嗎?????????

咁都出.....
其實都一早預左出場時間短,估佢都唔會長時間甩皮甩骨,再者仲有Ultron Prime 同 Ultimate要進化…:67:
Zeus宙斯 發表於 23-4-2015 01:51 PM
出場5夠兩mins收皮,平心而論,玩具本身幾details,不過都係蟹貨,$980我會考慮

感覺同iron man 3 個幾十隻iron man 一樣 出場無耐就自爆哂
1530留返比雷神 Vision mark 45 好過 :74:
Mark 45 一定入啦....:73:
哩隻設計非常失敗!:34:好似個初學砌模型嘅人,夾硬將個高達整爛D裝甲,然後東加一D電綫,西加一D機械,總之造型奇怪!:54:至於上色局部看是超正,但就好似一個樣辦,話比你知有幾多種舊化方法,話比你知效果係點!整體覺得不協調!:80:
請問有冇人知UP 截左訂未:oh:
Watched the movie and ordered it as of the details and design.
tc298 發表於 23-4-2015 03:54 PM
咁即係UltronMark1一出場就開始進化??

no it broken within 5 mins
eb1815 發表於 23-4-2015 02:14 PM
剛睇完, WM2 都預左戲份少,我唔太介意,幻視感覺太友善,唔夠型,由於彩蛋有thanos,唔排除有人會後追 之 ...

重開緊訂....邊洗後追
套戲未上第一日要排隊訂
之後第二日已經冇人訂{:1_374:}
呢隻真係die hard fans 先會追入
delete
睇完套戲,呢隻野d戲份同重要性都低到無人有,出場有無兩分鐘都唔知有無,500蚊一隻都要考慮下,重收人成1500蚊