Toysdaily 玩具日報

查看: 10676|回復: 17

[分享討論] 街旺個肥佬再戰煙屎2,強勢回歸

禽日同friend行旺角,竟然見到街旺個肥佬响煙屎新舖打點,開正尋仇果條巷:time:

究竟係劣幣驅逐良幣 or 趕客者聯盟:unhappy:
頭像被屏蔽
之前比佢走數D師兄們快D組隊﹣尋仇者聯盟,搵佢找番條數先啦!
依D社會敗類真係死吾斷氣:blame:
走咩數。。。。。。。。。。佢有收訂ka咩@@
INS唔係話狂加租咩 仲有新店開 ?
相信是在皆旺做唔住,見INS有吉先搬番去!
蝦您波凸 發表於 22-4-2015 01:42 PM
INS唔係話狂加租咩 仲有新店開 ?

尋xx集團都開多左幾間新分店了, 唔知係咪嗌左交, 有部份要改埋店名:x
撞前、尋愁、領X,一直有計傾。

個埸本身 佢地客源同貨路最接近

一齊睇住個市,互相散貨。包起成個場呢類客路,又可以打擊外來競爭者。
就好似手機場  仙答,個場百幾間舖,全部幕後係幾個大老闆。
yugi 發表於 22-4-2015 02:12 PM
尋xx集團都開多左幾間新分店了, 唔知係咪嗌左交, 有部份要改埋店名

直接改做尋仇寶? 定尋歡寶?
題外話……

四眼光頭肥胖叔叔

本身有D貨唔係佢,佢都有幫人散(鬼貨)

周時見玩具初哥問佢,佢咩都話全新

明明見隻MB 00 係開過嘅……

有次我問佢隻Robot魂限

做個價有冇得靚少少

佢都要打電話,幕後先有人可以决定

最後我唔要{:1_216:}

重聽到電話問佢……個客意思點{:1_214:}
即係邊一個?:(:(:(
司馬易 發表於 22-4-2015 03:24 PM
有次我問佢隻Robot魂限

做個價有冇得靚少少

個客意思點 <= 擺明仲有位減 :34:
地盤仔 發表於 22-4-2015 03:33 PM
即係邊一個?

皇者再臨~皇者特徵如下……{:1_220:}

四眼、線目、肥胖、接近無頭髮、5呎未必夠、夏天最喜歡&#30528; 孖煙通。

全舖都係由Gundam築起&#22021;結界牆,而且價錢全部牢不可破

不過見有闖關者財力深厚,都有機會&#21946;佢身邊&#25886;走一D神物

例如最近見到一盒神物,接近1/144靚盒&#22021;MIA魔霸

當年原價 魚半,結界價 唔知6定7魚

就好快唔見&#21655;。