Toysdaily 玩具日報

查看: 19132|回復: 56

[分享討論] 真心想入隻IRON MAN . MK43定MK7好

如題
十五十六咁:no:,淨係買一隻{:2_262:}
希望各位俾D意見
真係想死..........iron man mark vii係流線型,膠man 中最靚。mark 43係diecast 設計中最靚最好扭
那麼我也真心回你吧,我就是用了MK7來換MK43的,原因很簡單
一. MK7是全膠製的,而MK43那部份合金重量足而令IRONMAN拿上手更像一個機器人
二.有個漂亮的地台和配件
三.跟隨電影的熱潮更令人想擁有它
四,最最最重要這點是MK43可以擺動的動作非常之大,令它可以擺出各種有型的姿態,相比
     MK7那種就像是只懂普通上下有限制的移動,根本不能比較呢

我換了之後只有無限的滿足感,完全沒有賣了MK7的遺憾感,樓主可以自己看看MK43其他
     師兄的專業評論就知道了,:$
頭像被屏蔽
相信中意IM既師兄好難答到你,
因為兩隻都好正,
要高可動就MK43
配件多就MK7
43, 7, 45 全入 :^
43超合金+高可動
mark 7就夠多配件

我就揀43喇:58:
niknay 發表於 21-4-2015 09:53 PM
相信中意IM既師兄好難答到你,
因為兩隻都好正,
要高可動就MK43

更系43啦,vii系
我覺得應該買MARK 45 好過
但如果大大想即刻玩就無法....
MARK 43:p
我會建議Mark 3 Die Cast,最經典,合金夠重量,HT有了42及43的經驗,可動性相信會更進一步。
大懶熊貓 發表於 21-4-2015 10:24 PM
我會建議Mark 3 Die Cast,最經典,合金夠重量,HT有了42及43的經驗,可動性相信會更進一步。

不能認同更多。其實im mark 3 diecast 有個問題,係唔知個肚仔有無得扭

{:1_203:}梗係買一件出左貨..口碑好兼最新改良技術嘅MARK43合金啦....個地台仲可以玩情景...
43勝過7!!!!
無得比,一件係第一集的代表作,一件係第二集代表作
不過如果單看結構+物料+頭雕,mark 43 無得輸