Toysdaily 玩具日報

查看: 11760|回復: 22

[分享討論] 4月份之出血

各位師兄,

4月份, 您地戰況如何.. 我就....慘慘

掌動龍珠 x 3 = 一魚五
SHF 影月= 二魚四
FW 百色加卡碧你=一魚
SHF 黑髮悟空=四魚
ROBOT 魂 ZZ 加強=三魚三
MG 黑髮悟空 = 二魚四
SHF 悟飯= 未知, 估 二魚四
SHF 格古達= 未知, 估 四魚
AK30 發表於 22-4-2015 10:37 PM
Hot toys mark 43, SHF mark 43, 真骨Kuuga, GFFMC banshee, 5盒HG GUNDAM, 1盒MG, 多謝58條魚......

一山還有一山高,玩具是我忘憂草
頭像被屏蔽
超港人 發表於 21-4-2015 11:19 AM
4月份真係出左唔小野兼件件貴!

還有 SHF iron man mark 43.. 但無買..
頭像被屏蔽
超港人 發表於 21-4-2015 12:08 PM
43咁正點解唔入? 我都入左.
將來SHF實會出埋件Hulkbuster喎!

小弟我今月已出2000HKD血,
當然我好想 shf mark 43...   

頭像被屏蔽
一件半件。三千就三千。
超港人 發表於 21-4-2015 12:58 PM
Ching 我上個星期淨攞一件魂Shop VB-6 Konig Monster都2牛了
仲未到月底仲有其他野, d玩具越黎越 ...

Ching 我都要變賣某D玩具才可.
一來錢 二來 騰出空間
香港地是地方問題
頭像被屏蔽
超港人 發表於 21-4-2015 04:52 PM
錢最主要 
地方都係其次!

聽Ching 講 應該有地方
實在幸福 (香港地寸金尺土)
頭像被屏蔽
shf mark 43 真係好正! {:1_220:}

今個月淨返訂單EX處女同鞭鞭未找, 可能會訂多少少嘢! 唔算大出血! :73:
只係入左 shf 影月
好老實講.數量都算多,但銀碼一定唔算,好多人今個月買MARK 43 ,都二千幾啦~
四月訂左ht隻1/4 ironman mk43…

攞左ht隻1/6 ironman mk43會場版…

買左ht隻限定版wm mk2…  
訂左ht cosbaby隻hb set…

買左隻ht cosbaby ironman mk43…

買左隻ht會場版touma tony裝甲版…

買左隻shf ironman mk43…

買左隻playarts cloud…

仲有好多濕星野不能盡錄…