Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Yoo,Yoo,我來自'D.M.C ,唔係ATV.......

失驚無神出咗隻 DANTE ,本身冇訂,諗住睇咗實物先入手,結果有ching post ,覺得可動不錯,上色都ok,
出旺角得一千零一隻入手,算有運。
總体感覺不錯,百五元抵玩,係今時今日,孩記出隻垃圾ml賣成2舊水,一比之下,NECA 真係有良心好多簡評:
可動:話明player select系列,一定多關節,有30個可動關節。
上色:合格,冇咩出界,但面相算上色有點老⋯
配件:今次賣大包:有1把劍再加3枝槍,再加火焰效果x2,揸槍手x2造型+雕功:用番第一集造型,一個字'型'lol,,衫,武器,把劍都算細緻;
                      唯獨面相,正面有點老,唔知點解則面就ok???
另外今次包裝有心思,仲以為日系出品,算係有驚喜。
今次隻Dante 玩得好開心,我俾85分。
唔講咁多,去圖⋯enjoy

拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
呢隻造型我好滿意了,但膠質明顯比NECA慣常果種軟,我諗唔擺得幾耐就會溶膠
另外披風橫向會影響平衡
頭像被屏蔽
M記番咗dmc,有興趣睇睇,賣多我十草⋯今次唔係最平
知mk有咩舖頭入貨末?