Toysdaily 玩具日報

查看: 4537|回復: 18

[玩具報告] NECA 18” Pacific Rim Jaeger [Darknight速報]

其他圖: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... amp;_dsign=159a100e
今天友人自遠方來,一齊Window Shopping手滑就入了。某些位的舊化OK,但整體擦銀有筆痕,遲些滲線、乾掃銀令他更靚仔!

兩隻翼自已插。

有電附送,正!

無論可動、水貼都比Jipsy Danger 佳!

只有細機,大光圈下色淡了,沒所謂吧~

肩關節Detailed! 這價位OK?!

可動性測試! 美少女戰士。

腿大肶和小腿可反扭至近乎斷腳的地步!

拱橋OK! 但個人認為膝關節較軟,易行街~

超越ONE PIECE女帝POSE!

飛插!

較剪可動性和6”一樣

大字擘腿只可擘至這角度,但左右腿是軟膠下這比第一代的Jipsy好多了。

謝欣賞。有愛就入吧~

今日見到有貨,好想入
adinwong 發表於 18-4-2015 11:28 PM
今日見到有貨,好想入

有愛就入啦. 可以放床下底.
造型很仔細,動作活動能力不差,還是凌波舞高手來的。:34:

拍攝不錯,多謝分享。{:1_226:}
darknight 發表於 19-4-2015 09:49 AM
有愛就入啦. 可以放床下底.

小弟地方淺窄,床下底已經冇位,已經有GIPSY 同 CHERNO 響度長住,要再搵位擺
adinwong 發表於 19-4-2015 01:31 PM
小弟地方淺窄,床下底已經冇位,已經有GIPSY 同 CHERNO 響度長住,要再搵位擺

我暫時sofa底.~~~~~~~~~~~~~~
最後兩張相好型~!{:1_377:}
聽日去買隻返屋企(屋企就快迫爆.....:67:)
mfleo2010 發表於 19-4-2015 10:19 AM
造型很仔細,動作活動能力不差,還是凌波舞高手來的。

拍攝不錯,多謝分享。

女帝POST~~~~~~~~~~~~~~~~~!
all 發表於 19-4-2015 05:34 PM
最後兩張相好型~!
聽日去買隻返屋企(屋企就快迫爆.....)

有邊個唔係逼爆架???????
除左古天槳啫.........................
咁大隻真係搵位放都難
denniskwong 發表於 20-4-2015 04:43 PM
咁大隻真係搵位放都難

鑑住佢瞓~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
這個看起來不錯,但我認為刀頭怪物是NECA Pacific RIM 最好的 :handshake:. 非常詳細,像電影外觀!
bedman 發表於 22-4-2015 01:55 PM
這個看起來不錯,但我認為刀頭怪物是NECA Pacific RIM 最好的 . 非常詳細,像電影外觀!

喜歡怪物必收!
但考慮到空間和大愛,我先入機械人
靚係靚 , 不過 18" 無可動手真係差 D , 而心口起碼整返個換件 飛彈發射 形態都好

美中不足