Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新番討論] 新Ultraman - Ultraman X

點解要攪到禁複雜呢.....:no:
咸蛋和拉打...好心就停咗佢啦!出到爛:no:
kr2004jp 發表於 30-4-2015 03:00 PM
點解要攪到禁複雜呢.....

點解要攪到禁複雜呢..... x2

頭像被屏蔽
stonekeung01 發表於 30-4-2015 11:25 AM
Дユдみ感ズ満グギ全ゑ新ウ&# ...

主角個樣好似哈比人之類片種裏面啲醜怪綠色精靈:Q
又來一個偷parts 的ultraman

Gomora/Eleking Armor & Xio 自掃三連頁原圖更新~

《請點圖另開原大圖》

我寧願再出ZERO同銀河都唔想佢出呢隻:o
著左甲既感覺似電光超人~~
Ultraman needs armor and weapons....... This one is really ugly after armor boost up......give up
為左出多D玩具,可以去到幾盡
Ultraman Zero Armor 自掃連頁圖片更新~

《請點圖另開原大圖》

單看造型圖片睇都未睇過套特攝片而作出的評價太片面喇...

1至3 話大獲好評播放中:~

https://www.dailymotion.com/video/x2xyx2p_x-01_tv

人仔貓 發表於 29-7-2015 05:05 AM
單看造型圖片睇都未睇過套特攝片而作出的評價太片面喇...

1至3 話大獲好評播放中:~

睇到大大留言,於是睇左1至2集 ……;利申先:本身不是咸超迷,覺得 成日响城市打怪獸,救你變害你;另外 啲特授隊 比我有種烏蠅感覺,又煩又幫晤到手 ……

講番哩套,睇落ok,覺得 想將 人與咸超 結合 科學化,特搜隊 提供武器支援 合理化(其實之前啲咸超有冇用過?);總之暫時我會繼續睇的