Toysdaily 玩具日報

[出售] Star Wars Spacetrooper 免費出讓 VIP Quota

如你唔係VIP或SB會員又對Spacetrooper有興趣,咁小第可能幫到你。由此刻開始至4月17日中午,只要你在這post內張貼你所擁有最喜歡的12吋figure相片(必須由你自己拍攝)及描述理由(不限字數),小第會憑個人喜好選一位ching出來,跟住相約去Secret Base落訂(由ching你來俾錢),暫定今個星期六下午。結果會在4月17日晚公報。

*本人絕不收取任何利益
*被選中的ching要承諾figure用途係自己玩,唔係拿來轉售圖利

#如版主認為此post有問題煩請delete#
不得了!!!!!!!支持勁推!{:1_377:}{:1_377:}{:1_377:}
😆師兄好野,支持。玩家福音
本帖原意係鼓勵分享而唔係買賣,既然已被移至買賣區,即已失去原意,在此刻宣布此活動由即時起取消。
大懶熊貓 發表於 15-4-2015 11:12 AM
本帖原意係鼓勵分享而唔係買賣,既然已被移至買賣區,即已失去原意,在此刻宣布此活動由即時起取消。

Ching真係好令人欣賞!如今取消實在太過可惜!
多謝師兄支持!:handshake:
雖然我唔知隻Spacetrooper係乜(係咪嗰隻只係唔同散件嘅白兵?),但係呢個idea幾得 ~
留個言支持師兄有諗頭又肯幫人 ~
如果係黑MK7咁玩嘅話一定超多人參加 ~