Toysdaily 玩具日報

查看: 10023|回復: 15

[分享討論] 抽中 Enterbay jordan 要唔要好?!

本人抽中 Enterbay jordan 心大心細都唔知要唔要好?!仲要成2100蚊!!話就係話限定?! 其原因係因為3月尾到4月頭已購hot toys 2手 mark 2  及 Hulk 訂單, 之後老婆仲要Full pay 幫我訂埋 Hulk buster 同 鷹眼!!感覺有點對老婆唔住!!
有多餘錢,又鐘意造型和球衣味要囉。
不過個人認為Jordon出得太濫而失去保/昇值價值

有愛和能力才入吧
Enterbay既野,抽中唔洗覺得自己好彩,基本上肯抽都十抽九中
上次抽黑23,見新頭又多配件先入,最後一日先得閒拎,去到見d貨多到,就知好多人甩底
果時有諗過回頭上虎虎睇下有冇跳樓價,但個刻唔知點解過唔到良心,咁就出事了
師兄咁問得, 即係冇大愛啦, 建議放棄吧!
想問當初抽原因是什麼? 宜家抽中唔想要又有什麼原因?
眼見不太像得1000隻,喜歡就買吧∼個人覺得不太值,俾多件t-shirt或外套長褲就值喇∼ 基本上eb限定野已不太可以保值了∼
我第四輪抽1仲1
不過無諗住要,試下易唔易抽
都係個句, 如果平5百就買得過
唔要,過半年可能減6佰呢!EB喎⋯⋯:34:
我試過三抽三中,大把貨啦!
不過都買左一隻,又抽中pippen球衣,都OK令!!
抽中都叫好彩, 有錢又愛咪買埋囉,

不過mj出得真係太多, 咩版咩版, 其實只不過換左套衫
睇睇虎虎有幾多新貨跳樓價∼此MJ唔太値原価購入。超級MJ迷既小弟用Member積分1600入手都仲勉強OK既、2088??
但好期待EB快D出Penny!!!
我用積分扣,只用1千4百去買就值....2千就唔好搞我。jordan仔line 做爛左
又要抽又唔知要唔要
ilove12inch 發表於 14-4-2015 12:09 AM
唔要,過半年可能減6佰呢!EB喎⋯⋯

雖然我都想佢好似上年咁減又唔錯 :he: 但唔洗因為上次咁就講到佢可以成日會減, 除咗上年佢話10週年大減價, 開咗咁多年以前都好似唔多覺有減法, 同埋jordan都冇其他咁樣減法