Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 魂 Caravan 2015 featuring 聖鬥士星矢 黃金魂

yugi 發表於 30-4-2015 04:00 PM
慘得過我一隻都訂唔到

連你都訂唔到.............:Q
唯有等現貨啦...............
其實d effect都算係雞肋……
隻隻都多對亦已經佔位左好多
如果擺埋effect真係多多位都唔掂
或許皇級都係死在佔位……口臭d講,可能到黃金魂出ver.2時
只有SHF咁上下大而已……
其實未來係點 真係無人會知……
正如當年出EX雙子……朕頂多估佢一定有ver.3
但發夢都估唔到……呢個ver.3身份已經升呢左……
可能錢作怪下……打到佛祖篇既時候……
十二宮已經變晒"黃金神衣"……出埋24k金版
比d強國土豪掃返屋企鎮宅了……。^o^
各位!有無有看第二集ENDIND?有晒十二黃金神聖衣星座型態!
http://www.01-02-03.com/Html/2936.html
特效我完相都係回盒:p

5月9日大阪梅田展出

ヨドバシ梅田で「魂キャラバン」開催中!「スーパーロボット超合金 マジンガーZ∼くろがね仕上げ∼」も初展示!その質感を間近でお確かめください!

望住白羊和處女座的神聖衣,忽然有以下諗法:

白羊:水晶牆呢招已經唔需要,轉一轉身就得,因為對翼大到咁,已經乜都擋哂,不過弱點也太明顯,就是除咗正面,左右兩邊都係視野死角,俾對白羊角遮哂。

處女座,以後冇咁嘆冇得係蓮花座上面打坐啦,都係企吓吧啦!
lewisli 發表於 10-5-2015 12:53 PM
望住白羊和處女座的神聖衣,忽然有以下諗法:

白羊:水晶牆呢招已經唔需要,轉一轉身就得,因為對翼大到 ...

神聖衣只會對打小宇宙燃燒時出現, 打坐時係Original.  :o

Ultra Act無Update既?
ray文 發表於 30-4-2015 05:31 PM
連你都訂唔到.............
唯有等現貨啦...............

萬能俠你訂左未???
好似好正咁...

出極都有的萬能俠:44:

同感,最近除咗隻炎mebius之外,基本上冇新搞作。我剩係想要埋隻基本Nexus&開埋Cosmos而已
神黃金顏色比較淺
小堅 發表於 11-5-2015 11:17 AM
萬能俠你訂左未???
好似好正咁...

冇訂呀.............呢隻未必入..........等你出手..........:36:

尋日玩青銅神聖衣,發覺冰河拆咗對翼仲型仔,企系度又唔會失重心。其實大家對黃金神聖衣的不滿大多來自他們背後的累贅,個人覺得齋睇聖衣真係華麗咗好多,就算唔裝背後o既嘢都已經好靚。費事以後越睇越鐘意結果要高追,還是訂咗先算。
申利:少少炒價訂咗獅子,正價訂咗白羊。
期望雙子神衣, 白羊聖衣形態吳錯,但裝上身對翼太大