Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: irontuba

[玩具攝影] 原來執下都可以見得人~!! 7-11 Hulk Buster !!

我連抽2隻BLACK WIDOW:oh:
睇唔到相, 但行過信和見人賣 $!*) {:1_375:}{:1_376:}{:1_208:}{:1_225:}{:1_237:}
這套公仔品質真係唔及 Disney ......不過經過大大滲下線都叫ok :p
locat 發表於 14-4-2015 10:38 AM
這套公仔品質真係唔及 Disney ......不過經過大大滲下線都叫ok

甘計迪士尼個套整得靚d, 又大隻d
jeffloh 發表於 13-4-2015 09:13 AM
聽朋友講hulkbuster個"配箱數"係最少的, 所以算是最罕有. 我本身都無打算儲, 不過買買下野都夠印花所以照換 ...

中了Ultron...好呀,擺喺枱頭都幾好!{:1_220:}
ChiuJai 發表於 16-4-2015 09:17 AM
中了Ultron...好呀,擺喺枱頭都幾好!

其實我對呢set野又唔係話好喜歡, 只係買野夠印花有得換無理由唔換啦~ (不過有時d店員都幾衰扮唔俾印花你, 要出聲先有. 一出聲佢又知道俾幾多個你, 所以明顯是專登唔比的....)

依家都係是但擺埋屋企一二邊咋, 可能遲下過幾個月之後又係掉o左佢算...
薜安 發表於 13-4-2015 11:17 AM
頂! 原來一箱一隻!
唔怪得前幾日係信鵝見到有得賣
其他款賣幾十草  隻HB居然賣兩魚!

如果賣兩魚,等HT隻Cosbaby啦, 傻㗎甘核突:(
jeffloh 發表於 16-4-2015 09:23 AM
其實我對呢set野又唔係話好喜歡, 只係買野夠印花有得換無理由唔換啦~ (不過有時d店員都幾衰扮唔俾印花你, ...

係呀,有時佢衰到想連紙巾(話明買報紙附送)都唔想俾咁嘅死款,7仔服務差過OK店!
師兄,雖然唔係咩正嘢,但咁好彩俾你抽到奧創(HB都好),不要掉,不要浪費,當多份玩具擺設都ok....我都想抽中,因為咁多個之中,以佢同HB係可取,其他冇咁好....{:1_220:}
ChiuJai 發表於 16-4-2015 11:20 AM
係呀,有時佢衰到想連紙巾(話明買報紙附送)都唔想俾咁嘅死款,7仔服務差過OK店!
師兄,雖然唔係咩正& ...

我就係覺得佢阻我地方哈哈~ 掉就唔會,不過應該會送比朋友的小孩~
朕覺得OK老便服務態度一向極好的!
中左BLACK WIDOW, HULK, ULTRON......