Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想問玩具街間x橫行玩具訂野穩陣嗎?

會唔會到貨先起價,好似乜乜船咁?謝
訂過兩次都無起,可能因為佢已經貴過出面街好多?
個人感覺佢既強項係星戰野,其他可能搭行家入貨?
alanlegend 發表於 13-4-2015 03:56 PM
訂過兩次都無起,可能因為佢已經貴過出面街好多?
個人感覺佢既強項係星戰野,其他可能搭行家入貨?

佢基本上係咩都貴人少少,預訂同現貨都係,但偏偏隻神聖衣獅子冇咩人開訂,佢既開訂價就平過人...
咁佢到貨準時嗎?會唔會街有左好耐但佢都話未有貨?
p_lam0730 發表於 14-4-2015 06:50 PM
佢基本上係咩都貴人少少,預訂同現貨都係,但偏偏隻神聖衣獅子冇咩人開訂,佢既開訂價就平過人...
咁佢到貨 ...

佢地不輪訂價同現貨會比出面貴,但我幫襯N年以黎未發生過問題,所以我寧願比多d錢人賺貴小小都訂,佢地返貨完通常第二日物流先送到灣仔,你預遅一日。不過獅子我唔敢講係咪一定有貨,今日睡橫行截單都未報到數比店鋪,代理都唔知自己有幾多,不過睇週邊形勢....haha自己諗下
間野真係比較貴....不過你話嘜嘜船會加價我又少聽....起碼最近無聽過