Toysdaily 玩具日報

查看: 7626|回復: 29

[玩具攝影] [經典科幻] Hottoys 1/6th BACK TO THE FUTURE MARTY McFLY

多謝支持~
正呀喂!兄弟。               
眼神有點......................................:(
{:1_203:}小丙美圖.....必屬佳品...
個頭雕好得喎,比辦好
個頭雕............想點........... {:1_206:}
整體OK, 但真係只屬OK而已, 起碼題材再唔係咩IRONMAN復仇者果D. 呢隻冇車差好遠, SO我個人認為呢隻唔應該出1/6, 應該係1/12,肯家仲好賣過1/6.
比預期差喎....
衣服有點衣不稱身!走回頭路....
個頭雕真係唔多似, 除晒衫未必認得出係邊個
我都知80年代係牛仔衫, 蘿蔔褲, 但做到唔太合比例, 頭雕大貨又唔得, 十足副廠出品咁........... :sad:

我真係好鍾意呢套戲架......................... :63:
eb1815 發表於 9-4-2015 03:13 PM
個頭雕真係唔多似, 除晒衫未必認得出係邊個

ching 講得啱, 除晒衫十足果d副廠, 頭雕連body既產品咁.......................... {:1_373:}
照舊睇完相,留名支持!!!:78:
kimlam 發表於 9-4-2015 03:09 PM
比預期差喎....
衣服有點衣不稱身!走回頭路....

大致上都同意,似乎出呢隻間廠手工一般,又未至於好唔得.HT不停漲定價,需知道呢隻既重點就係D衫,衫既手工水準來講很重要.頭雕其實都OK,唔係又係個D眉頭"奏"頭雕,已經有番D新意.
good886 發表於 9-4-2015 03:14 PM
我都知80年代係牛仔衫, 蘿蔔褲, 但做到唔太合比例, 頭雕大貨又唔得, 十足副廠出品咁...........

...

唔係唔合比例,似乎係因為呢隻牛仔料厚,難CONTROL,車起左可能有呎吋唔準既情況,睇起來有D唔自然.
this is heavy  {:1_208:}