Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 玩具魂:再訪玩具日報(版主 太歳丶白狼丶WalkerMachine)

主持:阿仁丶Bryan
嘉賓:玩具日報toysdaily版主 太歳丶白狼丶WalkerMachine
主題:再訪玩具日報 — 今集我地會請到玩具日報toysdaily嘅三位資深版主太歳丶白狼同埋WalkerMachine為我地暢談一下日常係管理各版面上面嘅所見所聞。除此之外當然唔小得佢地各人嘅強項....太歲本身為一位資深造型師,任何雕塑丶製作及生產無一樣嘢可以難到佢,白狼對各國生產嘅模型熟識程度相信無人能及,而本身畢業於外國美術學院嘅WalkerMachine對各種玩具亦有佢獨特嘅見解....咁強勁嘅嘉賓陣容當然係我地頭炮之選啦∼∼

識得聽,一定聽有玩具日報版主做嘉賓既玩具魂啦!
http://www.staradio.com.hk/program-taxonomy/toy-spirit/
螢幕快照 2015-04-08 上午11.02.24.png
得閒聽下先!!:78:
頭像被屏蔽
呢集好聽,精彩!但到喉5到肺,時間太短了。
弱弱的說: 小第只是旁聽罷了:(
訪問間小弟好像重新認識了太歲白狼這兩位平日一起嘻嘻哈哈的玩具同好, 原來兩位對各自專業/興趣的認識是如此深不可測, 各做一個獨立訪問也綽綽有餘呀 !
WalkerMachine 發表於 8-4-2015 03:39 PM
弱弱的說: 小第只是旁聽罷了
訪問間小弟好像重新認識了太歲白狼這兩位平日一起嘻嘻哈哈的玩具同好, 原來 ...

其實我想聽你 ps 心得 ga ... PS大神 .... :DD
必趁空檔時收聽 …………
支持 剛聽完 ! {:2_268:}
WalkerMachine 發表於 8-4-2015 03:39 PM
弱弱的說: 小第只是旁聽罷了
訪問間小弟好像重新認識了太歲白狼這兩位平日一起嘻嘻哈哈的玩具同好, 原來 ...

PS大神好耐冇神圖~~~~:no:
支持.  {:1_377:}