Toysdaily 玩具日報

查看: 13813|回復: 18

[分享討論] king arts高層有關佢地新產品的對話

唔聽由自可一聽把幾火, 原來哩間所謂king呃個產品總監係一個由雞旺大舖搬去信鵝细舖抄賣開日系同h记野嘅店家, 而個市場經理就係一個零人氣嘅玩具網嘅網主; 但哩間野仲好意思寸人話其他人唔專重啲玩具, 如其唔識幫啲玩具擺姿勢就走去影相出掂咁不如唔好出好過。聽完以下個訪問只係覺得得個吹字, 仲要吹到上冥王星個隻, 同依家係完全不一樣嘅現實囉。真係點衰都好, 麻煩起公司個面書覆下人解釋下好唔好。

http://www.staradio.com.hk/programs/toys-se2-ep27/
King Arts — 擁有多年代工及生産經驗嘅冠欣國際集團於2013年成立King Arts,而King Arts亦因為有背後龐大嘅設計及生產缐支持而成功推出左一系列各種比例嘅電影人物產品。今集玩具魂我地好高興請到King Arts嘅市場經理Gary同埋產品總監阿清為我地講解一下佢地各種比例嘅電影人物產品同埋係設計同生產上遇到嘅問題,務求令大家更了解佢地係設計上面嘅 創新同創意。想了解多D佢地嘅產品嘅話今集一定要留意喇∼∼

頭像被屏蔽
Thank you for report and I will never pre-order anything from it.
rubbish company!
呢間公司步入執笠危機……出d 產品永遠執輸過人…
點解咁多咁針對性既post...
Kings art 太差勁了
mark 42派貨未?

抱歉,我的帖子小於 15 個字符的限制
我又想再重複一次,佢鋪面真係好垃圾好無誠意
呢D所謂資料舊到無朋友....:45:
人地43都派
仲42:what:
哈哈 吹X到打算出哂Mark1-44 ...笑死人 :34:
Gary早已不在KA任職,望周知。
蝦您波凸 發表於 6-4-2015 04:16 PM
哈哈 吹X到打算出哂Mark1-44 ...笑死人

Ha, ha, not even Mark 1-44 posters!
d人做咩咁想佢執咁, hot toys同其他公司 又好好咩