Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Hottoys Mark XLIII 43 Avengers 2 and Wolverine The Future Past

見今次師兄擺多好多個姿勢,應該好滿意隻M43。

魔鬼:以師兄的空間,訂左隻1/4M43,點可以冇新hulk & his buster?:75:
ching...你d post真係次次都咁正
cywatt 發表於 4-4-2015 04:18 PM
有呀, 上次batman都仲忍到, 但le次真係靚到頂吾到一定要買.

除非換樓,否則位置不容許老夫多儲一隻mark 43
頭像被屏蔽
又有毒相:p.....
師兄,請問Mark XLIII 立掌著燈時,手心近虎口位是否有點透光?
ilove12inch 發表於 4-4-2015 04:39 PM
見今次師兄擺多好多個姿勢,應該好滿意隻M43。

魔鬼:以師兄的空間,訂左隻1/4M43,點可以冇新hulk & hi ...

Yes, 已於首幾天訂左.
tc298 發表於 4-4-2015 04:57 PM
ching...你d post真係次次都咁正

多謝師兄讚賞. :35:
超港人 發表於 4-4-2015 06:11 PM
嗰戰損頭+對紅魔眼真係正!

冇錯, 真係堅正. :shiny:
師兄o既分享永遠都咁正!! 呈現最REAL o既分享~~
呢隻MK43 同 狼人都非常正!! 水準以上!! {:1_377:}{:1_377:}

好羨慕師兄對12" o既熱情從未減退...
最近見到太多IM, 一頭多用, 舊頭重新上色又出...
我自問已經開始對HT 1/6 慢慢無乜興趣... 加上BB就快出世...
好耐無拎Figure返屋企了...

Thanks for your watching. :handshake:
ngkaki 發表於 4-4-2015 06:32 PM
師兄,請問Mark XLIII 立掌著燈時,手心近虎口位是否有點透光?

Let me check it tonight. :58:
really 正到無朋友 x 1000000!!!

:$
Thanks for sharing .
暫時我自己都係得dofp狼人同mark 42~
43唔後追了~~