Toysdaily 玩具日報

查看: 4238|回復: 15

[玩具報告] 以和為貴?? 馬德鐘變左BATMAN??!?! MAFEX 07

第一次玩玩具玩到想一野掃入垃圾桶....

出糧回血, 所以尋日先出去孤仔拎, 見到有7-8盒, 平時唔揀既我拎第一盒已諗住入環保袋時 (PS: 尋日係咪強行實施膠裝精費? 孤仔好乖呀, 佢要收膠袋錢), 但第一盒SCAN一睇都望到3個頭D眼係全斗雞OR射里, 第2盒高低眼, 第3盒露牙頭冇牙(全肉色), 第4盒.......要去到最好一盒先叫好夾硬收貨....

返到去一開黎玩, 一拎上手, PKKKKKK了...兩隻腳好似有生命咁自動下垂...即係冇可能企得穩, OK, FINE, 我有STAND, 但條腰帶想點, 點整都係歪的....頭BALL JOINT鬆到好似冇咁, 右手自然脫落, 合咀個頭有頭套都光頭.....成日見師兄嘈BANDAI QC點衰, 老實講同MAFEX比, 簡直係1分同100分既分別...

但可以令我笑返既係, 睇返D相, 點解“基斯頓比爾”變左馬德鐘既?!

隔離POST有提過日版會好好多, 係咪真的? 的唔MIND買多隻, 因為隻JOKER真係出得太好了, 冇BATMAN襯佢真係太可惜... AND有冇師兄高手可以教我點執返好佢??

嘩!你果個真係好似…影得好似厚多士:DD
"基斯杜化路蘭"係蝙蝠俠黑夜之神三部曲果個導演,"基斯頓比爾"先係飾演蝙蝠俠果個人

你果隻Bruce Wayne個樣幾Sad吓..我果隻面相好型仔,三個頭對眼都係望前面,關節緊實,接頭Joint無爛,無斷,無鬆
:)

我自己果隻上色唔可以話係完美,不過就完全無任何問題∼:36:
I'm lucky mine just little problem, 我係你買個盒算之於日版好D就自己睇下先知。

QC炒得啦批貨咁sad.
ChrisLamXYZ 發表於 2-4-2015 05:08 PM
嘩!你果個真係好似…影得好似厚多士

:x調解員 侯德仕:34:
換咗香港人拍蝙蝠俠:26:
ching 果隻真係Sad 左d,因為我買大貨睇左幾盒其實都好似好靚:@

腰帶變形聽講可以試試用風筒吹,睇下回唔回復到
我諗我會dum q左佢

我覺得三個面相都好似"基斯頓比爾", 同埋關節無問題WOR!!

睇來樓主真係要搵 "厚多士" 幫 你 同 MAFAX 調解一下!!

扣你50分~~~~~~{:1_204:}
頭像被屏蔽
馬德鍾!?? 又幾似wor{:1_205:}

我覺得攝影角度既問題啫...{:1_203:}

你隻又真係幾醜................
今曰行過2,3間,睇咗幾盒,d QC真係差咗,又鬥雞又上下眼,有d咀又花 ,同埋對眼帶少少橙紅色?
都係覺得version個樣正d